Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W moich górkach już zimowo
ostrytux
24-10-2010, 23:01
jak w tytule :D
Jedno z moich ulubionych miejsc w Karkonoszach, taki tam standardzik.
Musze przyznać ze u góry czuć już zimę,
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img207.imageshack.us/img207/2283/kark01.jpg)
Pozdrawiam serdecznie.
...ech , po chwili namyslu stwierdzam ,ze swietnie wykadrowales, kolorystycznie pieknie i naturalnie, bardzo na tak ...powaznie juz w PL zima?
maniak666
24-10-2010, 23:29
...powaznie juz w PL zima?
To na Zielonej Wyspie jeszcze nie??? Bo ja już w Londku dwa dni z rzędu w ostatnim tygodniu szybki skrobałem. Sorry za OT. A fota- jak to u Michała wszystko tak jak należy. Taki poziom w górskich fotach ,do którego można zmierzac.
ostrytux
24-10-2010, 23:30
...powaznie juz w PL zima?
Jasne :) to fot z wczoraj, w Karkonoszach powyżej 1000m n.p.m. już biało - na razie ostrzegawczo tak do 10cm :) ale w miejscach gdzie nawiewa śnieg można spokojnie powyżej kolan się zanurzyć :twisted:
Proszę sobie nie zawłaszczać :) To są również moje górki.
Pięknie już się zrobiło :) Twój KPN budzi zawsze mój podziw.
Nota bene w piątek w Rzeczce załapałem się na letnich oponkach na lodowisko :)
Kompozycyjnie jest super, a i świetlny moment optymalnie wyczekany... Podoba się. Czuć taki... "mroźny powiew świeżości";)
Eee takie ostre i jasne... wolałabym to zobaczyć w wersji z bombonierki ;) trzeba było jakąś tam zostawić i wrócić za miesiąc :twisted:
A gór sobie nie zawłaszczaj, bo mimo że rzadko w nich bywam co się potem przekłada na brak takich obrazków jak u ciebie ;) to też je bardzo lubię i również uważam za "swoje" :) najlepszy dowód - nie muszę płacić za wstęp do parku :cool:
:twisted:
Czysto jest i poprawnie ale mnie to jakoś "nie bierze". Może gdyby to zrobić tak, że Śnieżka wyglądałaby potężniej na zdjęciu byłoby ciekawiej - bo tu to taka górka z purre z ziemniaków dla urozmaicenia talerza z obiadem* ;).
*Zaraz mi się dostanie hihi ;)
Przyjemne zdjęcie. Czy to jest z soboty??
Miałem okazję być w Karkonoszach w ten weekend. Bardzo fajnie!
W drodze do Samotni widziałem podobnego do Ciebie (z awatara) gościa. Może to byłeś Ty ;)
krzysztofz24
25-10-2010, 10:17
No i nie ma do czego sie czepic;-). Karowo bardzo ladnie to poukladales, kolory bardzo dobre...i ten widoczek, ehhhh:-) gory...Bardzo dobra fota tak podsumowujac.
fajny, dobrze zrobiony krajobraz :)
Miałem okazję być w Karkonoszach w ten weekend. Bardzo fajnie!
W drodze do Samotni widziałem podobnego do Ciebie (z awatara) gościa. Może to byłeś Ty ;)
Odpowiem za ostrego ;) z soboty :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://images38.fotosik.pl/352/9336066f171eb802.jpg)
ostry to ten po prawej co się tak podejrzliwie patrzy :twisted:
P.S. Zdjęcie poglądowe w odpowiedzi na pytanie kolegi. Proszę komentować jedynie główne zdjęcie w tym wątku, to znaczy krajobraz autrostwa użytkownika ostrytux.
Heh co prawda miałem na myśli innego gościa, ale spotkałem Was prawdopodobnie w okolicach Polany ;) (wybacz jeśli przekręciłem nazwę, ale w Karkonoszach byłem 1-szy raz)
Nawet chyba któreś z Was zrobiło mi zdjęcie jak się przepakowywałem ;) W pierwszym momencie myślałem, że ten facet w czerwonej kurtce na zdjęciu to ja, ale jednak nie.
jurek1906
25-10-2010, 11:31
Ładny kadr i kolory,zimy nie zazdroszczę :).
Ależ ładny obrazek, bardzo mi sie kolory podobają.
Ladnie, tylko z prezentacja trzeba bylo do lipca zaczekac ;)
martinez
25-10-2010, 15:22
Piękna praca!
Piknie Michale piknie, fajne masz te miejscówki
Miło popatrzeć jak inni postrzegają dobrze mi znane miejsca. Bardzo dobra fotografia. Czysty nie przegadany kadr, naturalna kolorystyka,..trafiony klimat,..miód na serce !.. Pozdrawiam.
Zima pędzi nikogo nie oszczędzi ;)...ładnie jest
A na Roztoczu wciąż złota jesień. Pięknie skomponowany, dopracowany kadr.
Dobry strzał :-) ekstra ustawiony WB :-)
ostrytux
26-10-2010, 00:22
Nota bene w piątek w Rzeczce załapałem się na letnich oponkach na lodowisko :)
Byłeś tak blisko mnie i nie dałeś znać :evil:
Dokładnie tak, zresztą Imago już do tego nawiązała :)
...ale spotkałem Was prawdopodobnie w okolicach Polany ;) (wybacz jeśli przekręciłem nazwę, ale w Karkonoszach byłem 1-szy raz)
Nawet chyba któreś z Was zrobiło mi zdjęcie jak się przepakowywałem ;)
Ja fot nikomu nie robiłem :) szkoda że nie zagadałeś, cóż może następnym razem będzie okazja spotkać się gdzieś w górach :)
Kolorki super, kadrowanie rewelacja
Bartekkw
26-10-2010, 09:56
Ładny widok - ciekawy kadr i cacy kolorki
Michalina, proszę na dół szybko złazić ;)!
Bo nam jeszcze tą zimę tu za szybko ściągniesz ;).
Mam nadzieję, że w tym roku chociaż troszeczkę więcej pięknej, złotej jesieni będzie, niźli w zeszłym.
Chociaż patrząc na wczsnozimowy kadr w Twoim wykonaniu też rozmarzyć się można :).
Fajowska fota :).
Pablo 77
26-10-2010, 22:54
Ładny kadr i kolorystyka:)