Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na zielono
Witam, mam do Was pytanie, czy to juz sztuka czy jeszcze nie, czego brakuje? :D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img64.imageshack.us/i/mg2532.jpg/)
Sebastianito
23-10-2010, 15:08
Wytlumacz sie....
Wytlumacz sie....
Weekendowe leżakowanie, oraz wszechogarniająca, wisząca w pokoju nuda, skłonily mnie do poszukiwania nowych trendów w fotografii, postanowiłem więc wziąć aparat, wyjść na zewnątrz i popełnić takie oto zdjęcie... ;)
no mi brakuje przede wszystkim krajobrazu :):):):)
maniak666
23-10-2010, 18:07
Weekendowe leżakowanie, oraz wszechogarniająca, wisząca w pokoju nuda, skłonily mnie do poszukiwania nowych trendów w fotografii, postanowiłem więc wziąć aparat, wyjść na zewnątrz i popełnić takie oto zdjęcie... ;)
Na załączonym obrazku jak na dłoni widac że nuda to nie najlepszy sposób na nowe trendy w fotografii. Za to można coś popełnic ( nie wnikając w szczegóły) A poza tym na takie coś, to ma monopol nasz kolega nieopodal Buska Zdroju.:lol:
Na załączonym obrazku jak na dłoni widac że nuda to nie najlepszy sposób na nowe trendy w fotografii. Za to można coś popełnic ( nie wnikając w szczegóły) A poza tym na takie coś, to ma monopol nasz kolega nieopodal Buska Zdroju.:lol:
Nie wnikając w szczegóły, to z tym monopolem chyba nie zgodziłby się pewien strażak... :lol:
A Busko-Zdrój pisze się z kreską w środku.
Żeby nie było OT: Sir Locterze, dziękujesz za komentarze? :D
GUINNESSts
23-10-2010, 18:53
Obrabiasz nie pij;) Nie piles wypij;) Jakis skutek jest. Musisz zapytac wpx'a. Gdzies widze trend. Sam nie rozumiem co chciales pokazac. Samochod?
Choc jakis zamysl czuje. Bardzo dobrze, ze szukasz!!!
GUINNESSts
23-10-2010, 18:54
Nie wnikając w szczegóły, to z tym monopolem chyba nie zgodziłby się pewien strażak... :lol:
A Busko-Zdrój pisze się z kreską w środku.
Ups:mrgreen::shock:;)
DonArturo
23-10-2010, 19:22
ale pstryk
Oczywiście!
Dziękuje wszystkim za komentarze! :)
GUINNESSts
23-10-2010, 19:40
Dziękuje wszystkim za komentarze! :)
I niech to sie stanie normą;):mrgreen:
I niech to sie stanie normą;):mrgreen:
Bo to jest, Tomaszu, taka świecka tradycja. :D:mrgreen:
GUINNESSts
23-10-2010, 19:55
Bo to jest, Tomaszu, taka świecka tradycja. :D:mrgreen:
Zorientowałem sie juz wczesniej. Musze czesciej tu zagladac. Czlowiek mieszka gdzies daleko i zapomina o tradycjach i trendach. A rozwoj w tej mierze dla potomnych trzeba sledzic;)
Dziekuje za uwage!
JaroPienza
23-10-2010, 21:36
na zielono to napewno bylo,ale juz po,prawda ??