Zobacz pełną wersję : Jakiego PSa zainstalować żeby wykorzystywał 4 rdzenie
Cześć
Od wtorku będę śmigał na nowym sprzęcie z intelem 4rdzeniowym. Jakiego PhotoShopa zainstalować by optymalnie wykorzystał możliwości procka... czy CS4 wystarczy czy raczej CS5?
Robert_P
24-10-2010, 07:39
A za który zapłaciłeś?
Aleś się ramzey nagadał !
Kolega pyta jakiego zainstalować bo chyba planuje zakup, nie pyta się jakiego pirata ściągnąć . Lepiej milczeć jak nie ma się nic sensownego do powiedzenia...
Aleś się ramzey nagadał !
Kolega pyta jakiego zainstalować bo chyba planuje zakup, nie pyta się jakiego pirata ściągnąć . Lepiej milczeć jak nie ma się nic sensownego do powiedzenia...
A może kolega chce zrobić upgrade?. Adobe oferuje możliwość upgrade tylko do pewnych wersji potem trzeba sobie cały produkt kupić.
Popraw mnie jeszcze ale wydaje mi się że Cs4 wycofano ze sprzedaży po wypuszczeniu Cs5.
Nie trzeba być zresztą Holmsem żeby samemu wydedukować że nowsza wersja jest lepsza, choć starsza tez ma obsługę 64bitów.
Aha, ja niczego o ściąganiu piratów nie napisałem, skąd Ci się to wzięło? Masz jakieś podejrzenia?
Panowie jesteście piękni. Kupuje CS5.
moge sie mylic ale chyba w licencji sa zawarte obie wersje...
Oświećcie mnie. Kupiłem kiedyś pełną wersję 7, którą po kilku tatach upgrade'owałem do CS2. Czy w tej chwili, aby mieć CS5 wystarczy zakup kolejnego upgrade'a, czy muszę kupić znów pełną wersję?
Możesz upgradować dalej, masz w końcu legalną wersję CS2. Płyta instalacyjna upgrade i box jest taka sama, wpisując klucz określa się wersję. Nie trzeba więc będzie wkładać płyty CS2 i 7, wystarczy CS2. To ostatni moment, żeby to zrobić, bo upgrade z CS2 i 3 jest w tej samej cenie. Przy następnej wersji już z CS2 nie upgradujesz.