Zobacz pełną wersję : będzie ostro - UFC 121
rRK1x5rgruw
jacyś fani światowego MMA? jak obstawiacie obronę najbardziej prestiżowego pasa wagi ciężkiej? to już dziś w nocy ;)
velaskez
23-10-2010, 08:50
Jak byłem w USA oglądałem UFC. Potem mi się znudziło...
Wydaje mi sie że Caine wygra w czwartej rundzie. Lesnara na poczatku nie lubilem ale widzac jakie poczynil postepy i ile wklada w to pracy szacunek ale wydaje mi sie ze kondycja mu siadzie po 2 rundzie.
jacyś fani światowego MMA? jak obstawiacie obronę najbardziej prestiżowego pasa wagi ciężkiej? to już dziś w nocy ;)
Oczywiście!
Niestety nie mogłem czekać na dzisiejsze ufc, bo musiałem rano wstać. Oglądnąłem jak na razie main event i muszę przyznać, że Velasquez mile mnie zaskoczył. Dawno go nie widziałem (od potyczki z Nogueirą) i widać że sumiennie przepracował wolny czas. O kondycje Lesnara się nie martwiłem (pokazał, że monstrum potrafi, w walce z Carwinem), ale ten pojedynek udowodnił, że byłem błędnej myśli. Po pierwszym klinczu przy klatce, Brock całkowicie opadł z sił i był zdecydowanie wolniejszy. Reszta walki 'na wstecznym', zabójcze kolano Caina, grałnd end pałnd, podbródek i po walce. Sądziłem, że Dean przetrzyma ich jeszcze trochę i może będzie wielki powrót jak w walce z Carwinem, no ale gdybym zobaczył takie rozcięcie jak miał Lesnar, sam bym to przerwał.. Szkoda zdrowia.