Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Barwy jesieni
Witam ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/10/2euh849-1.jpg
źródło (http://i52.tinypic.com/2euh849.jpg)
Kadr i kolory bdb! "Upakowana" kompozycja także świetna, bo podkreślająca kolorystyczną eksplozję.
Co mi się natomiast mocno nie podoba, to bardzo wyraziste, biało niebieskie obwódki u góry choinki - szczególnie w LG...
moim zdaniem słabe, kompozycja słaba bo kadr nijaki.. drzewa pocięte, na pierwszym planie niezbyt piękny krzak. Kolory ujdą, ale szału nie ma. Pstryk :)
jacekz40
20-10-2010, 16:33
moim zdaniem słabe, kompozycja słaba bo kadr nijaki.. drzewa pocięte, na pierwszym planie niezbyt piękny krzak. Kolory ujdą, ale szału nie ma. Pstryk :)
No to w/g tego co Ty piszesz powinien zrobić cały las, żeby drzew nie poucinać.
Jest temat kolory jesieni i na tym się skupił... właśnie na krzakach, bo iglaki jak to iglaki ciągle zielone :)
Jedynie można się zastanawiać ile w tym krajobrazu a ile przyrody???
Sebastianito
20-10-2010, 17:18
El una simpatico photographo :)
Michale nie rób fot na siłę , odczekaj a zobaczysz że na kolejnym plenerze znajdziesz super kadr i miejsce :)
Amigo ma rację,..w lesie co prawda trudno nie ciąć drzew, ale czy musi to być właśnie to, stojące prawie w silnym punkcie i na pierwszym planie?.. Trzy kroki do przodu, ładne żółte drzewo w silny punkt i było by chyba lepiej. Pozdrawiam.
nie rób fot na siłę ,
mam podobne odczucia. Potrafisz o wiele więcej.
mam podobne odczucia. Potrafisz o wiele więcej.
Jak widać po ostatnich "dokonaniach" to chyba nie potrafie już...
Jak widać po ostatnich "dokonaniach" to chyba nie potrafie już...
Zrób sobie przerwę. Chyba każdy tak ma raz na jakiś czas. I potrafisz ... byłem ostatnio na Twojej stronce ;)
Zrób sobie przerwę. Chyba każdy tak ma raz na jakiś czas. I potrafisz ... byłem ostatnio na Twojej stronce ;)
Przerwa przerwą, a kadry uciekają :P Trzeba działać.
Sylvester
20-10-2010, 19:46
szuwar dobrze radzi spojrzysz inaczej na swoje prace