Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Justyna na konarze ;)
Jedna z moich ulubionych modelek, więc proszę być ostrożnym w krytykowaniu ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img836.imageshack.us/img836/5075/dsc9127.jpg)
Mnie się to zdjęcie bardzo podoba. Podkreślam - bardzo :) Zarówno ze względu na konwersję do B&W jak i, a może nawet przede wszystkim, na modelkę. Gdybym miał się do czegoś przyczepić, i to tak na siłę, to może do oczu - lewa tęczówka jest dużo ciemniejsza od prawej, do zawiniętego lewego mankietu koszuli, na którym występuje niewielki przepalony obszar, no i do prawej łydki, która na skutek dociśnięcia do uda odkształca się, tworząc "plaskaty" masywny kształt ;) Ale to, jak już zaznaczyłem, czepiając się na siłę, bo modelka i zdjęcie super.
flat.eric
20-10-2010, 10:43
Drugi na plus. :razz: Bardzo mi się podoba. A modelka SUPER! nie dziwię się, że "ulubiona".
Pozdrawiam,
Maciek
Jedna z moich ulubionych modelek, więc proszę być ostrożnym w krytykowaniu ;)
... to mnie się też zdjęcie nad wyraz podoba ;)
Proac150
20-10-2010, 13:32
Bardzo fajne foto, jedynie przy konwersji więcej uwagi bym poświęcił na usta :)
moim zdaniem pozycja modelki skróciła jej nogi i trochę zdeformowała okolice bioder. oczywiście mogę się mylić. poza tym piękna modelka i udana konwersja.
Piękna modelka, a fotografia fajnie to ukazuje.
IMHO udo można trochę "ulepszyć", ale poza tym to bardzo fajne zdjęcie.
psychopulse
21-10-2010, 10:13
Ładna modelka, fajny konar, niezła fota ;)
Jedne z piękniejszych zdjęć.
Pozdrawiam
Dziękuje za komentarze... te krytyczne też... notuję ;)
Mnie osobiście najbardziej denerwowała ta świecąca szminka... ale niezbyt mogłem sobie z tym poradzić... cóż... zdjęcie życia jest wciąż jeszcze przede mną ;)
coach_lodz
22-10-2010, 13:24
mnie się podoba. Nie specjalnie rozumiem co rozumiecie przez poprawę uda lub zdeformowana okolica bioder ?? Nie to, że się czepiam że wy się czepiacie ;) po prostu chcę się dowiedzieć co jest nie tak dla swojej nauki...
mjstudio
22-10-2010, 14:43
świetna fotka..modelka piękna..czego chcieć więcej?;) można prosić na namiar jeżeli owa modelka jest z maxmodels?