PDA

Zobacz pełną wersję : [ Foto-żart ] co za dużo to niezdrowo

wolnyslimak
17-10-2010, 23:46
Takie małe przesłanie. Co sądzicie o samym zdjęciu? Zapraszam do komentarzy.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img88.imageshack.us/img88/2017/zaduo2.jpg)

whatsup
18-10-2010, 09:06
dobre zdjęcie, lecz ja bym tu widział wódkę z bardziej dolnej półki ;) nie no żart

MrLiR
20-10-2010, 13:51
a ta wodka chyba na jakims winiuchu postawiona ? ;) no po takim mixie to i zeladkowa nie pomoze

look
20-10-2010, 14:05
Takie małe przesłanie. Co sądzicie o samym zdjęciu? Zapraszam do komentarzy.

zastanawia mnie po co zrobiłeś to zdjęcie ??
Bo przecież jakby nie było zdjęcia robi się z jakiegoś powodu, więc co Tobą kierowało ?? Dla mnie osobiście nie jest to śmieszne (do foto żartu nijak nie pasuje), nie jest to też reportaż, bo nie da się odczytać kontekstu, więc tak naprawdę nie wiem co to jest i czemu ma służyć ??
Chyba, że zdjęcie ma charakter "naukowy" tzn. pokazuje skutki używania alkoholu...tylko nie wiem czy znajdzie się ktoś, kto tych skutków nie zna, żeby trzeba było je w taki sposób pokazywać.
Dla mnie fotka pozbawiona sensu

Jakubas
20-10-2010, 14:08
Jak ktoś dał radę postawić butelki jedna na drugiej, to nie jest jeszcze tak źle ;)

wolnyslimak
20-10-2010, 21:07
Jak ktoś dał radę postawić butelki jedna na drugiej, to nie jest jeszcze tak źle ;)

Tym ktosiem byłem ja. Wieć skoro udało mi sie nawet nie poruszyć zdjęciami to aż tak źle nie było ze mną.

zastanawia mnie po co zrobiłeś to zdjęcie ??
Bo przecież jakby nie było zdjęcia robi się z jakiegoś powodu, więc co Tobą kierowało ?? Dla mnie osobiście nie jest to śmieszne (do foto żartu nijak nie pasuje), nie jest to też reportaż, bo nie da się odczytać kontekstu, więc tak naprawdę nie wiem co to jest i czemu ma służyć ??
Chyba, że zdjęcie ma charakter "naukowy" tzn. pokazuje skutki używania alkoholu...tylko nie wiem czy znajdzie się ktoś, kto tych skutków nie zna, żeby trzeba było je w taki sposób pokazywać.
Dla mnie fotka pozbawiona sensu

Nigdy nie przesadziłeś z alkoholem? Wydaje mi się, że dobitnie widać leżące bezwładnie ciało. Ta pusta flaszka stara się mówić, że sporo tego było. Mnie się to układa w całość, Tobie wcale nie musi. Mimo to dziękuje za wyrażenie opinii. Pozdrawiam

look
21-10-2010, 07:25
aaaaaaaa....to powiem tak, jeśli jedynym celem i przekazem tej fotografii ma być to, że "sporo tego było" to Ci się jak najbardziej udało.

wolnyslimak
21-10-2010, 10:16
Każdy ma prawo do własnej interpretacji. Moja jest wyrażona w tytule i pozwolicie, że będę sie tego trzymał. "Co za dużo to niezdrowo"