Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] Panna Fenka Lightroomówna
http://wpk.eltrakon.pl/L1005153%20Panna%20Fenka%20Lightroomowna%20in%20bw .jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1005153%20Panna%20Fenka%20Lightroomowna%20in%20bw .jpg)
nathaniel
14-10-2010, 23:47
Niebanalne - podoba się,
Bardzo ciekawie - Fenka śliczna, a i Amadeuszowi jako tło też niczego nie brakuje. :)
Basiu, wrzuciłem to zdjęcie do Portretu... jako pół-żartobliwe uzupełnienie Amadeusza.
Ale oczywiście jakieś orthodoxyjne Koszałki-Opałki musiały czuwać, bo nie omieszkały, jak się domyślam, expressowo donieść Władzy.:mrgreen:
Władzy dziękuję, że nie przeniosła wątku do Przyrody. :D
I dziękuję za komentarze. :)
ja nie przeniosłem ;) ale o ile staram sie zrozumieć twój zamysł ;) i koncepcję to jednak mocno naciągnąć trzeba by dział portretowy żeby tam umieścić kota i panią z ekranu ;)
choć zdjęcie nawet mi się podoba :)
ja nie przeniosłem ;) ale o ile staram sie zrozumieć twój zamysł ;) i koncepcję to jednak mocno naciągnąć trzeba by dział portretowy żeby tam umieścić kota i panią z ekranu ;)
choć zdjęcie nawet mi się podoba :)
Nie Ty? Podobno tylko winni się tłumaczą. :D
Jest Was, Zielonych Ludzików, cała ekipa. Poprzednio poleciałem do Przyrody, jednak sprawca się przyznał. ;)
Więc domyślam się, że tym razem to nie mój kolega z epoki avataru - Roscoe Arbuckle, zwany Fattym - lecz ktoś inny... :D
A Portretowi naciągnięcie wcale by nie zaszkodziło. ;)
Baaardzo mi się podoba - zdjęcie w moim ulubionym stylu - w poetyckim klimacie, z zawieszoną w czasie chwilą i z tym ziarenkiem...
Taka refleksja nad pracą fotografa, z perspektywy samego autora który zrobił sobie przerwę na kawę...
Basiu, wrzuciłem to zdjęcie do Portretu... jako pół-żartobliwe uzupełnienie Amadeusza.
Ale oczywiście jakieś orthodoxyjne Koszałki-Opałki musiały czuwać, bo nie omieszkały, jak się domyślam, expressowo donieść Władzy.:mrgreen:...
Myślę Wojtku, że źle się do tego zabrałeś. Nawet nie wiedziałam, że było to w Portrecie (rzadko mam teraz czas zaglądać na forum). Jak byś napisał tytuł w tym dziale: Amadeusz, c.d., a w opisie gdzieś tam "Panna Fenka" i do tego poniżej dałbyś linka oryginalnego Amadeusza, wszyscy byliby zachwyceni tą pracą - jest naprawdę nietuzinkowa. Praca jest wręcz rewelacyjna, szkoda, że nawet moderatorzy się pogubili (choć śledzą wątki) , ale nie powinieś się dziwić forumowiczom- nie musieli wcześniej oglądać Twojego Amadeusza i przez to nie zrozumieli przesłania tego zdjęcia. Ale oczywiście to jest tylko moje zdanie i moje odczucia do prezentowanego zdęcia.
P.S.
Ja bym to zdjęcie nie traktowała jako "pół-żartobliwe"
Dla mnie jest rewelacyjne. Brawo, zaskakujesz mnie co rusz, czekam na następny raz.
superkomornik
17-10-2010, 13:08
Fajne, dużo lepsze od twoich "krajobrazowych" :)