Zobacz pełną wersję : photoshop cs3
Jak w temacie, ktoś się już z was tym bawi? Bo właśnie ściągnąłem, zainstalowałem i zaczynam się bawić. Pierwsze wrażenie to szok wyglądu, takich zmian w wyglądzie chyba wcześniej nie robili.
Czy cs 3 otwiera rawy z d80?
Oczywiscie, ze otwiera, bo posiada najnowsze Camera RAW (4.0)
Eee, to już nudne. CS2 też otwiera, trzeba trafu - jak ma Camera Raw 3,6 chyba (do zobaczenia na stronie adobe).
Jest już finalna wersja czy jeszcze beta?
Władca Pixeli
07-01-2007, 00:44
Jest już finalna wersja czy jeszcze beta?
Beta
beta i na moim kompie wywala się od razu po starcie :(
Mi CS3 działał aż 2 dni od zainstalowania (!) - pokazało się okienko, że minęło 30 dni i tak to się pobawiłem CS3...CameraRAW 4.0 przypadł mi do gustu.
Mi CS3 działał aż 2 dni od zainstalowania (!) A nie czytales informacji przed sciagnieciem? Przeciez bylo napisane, ze jesli nie podasz numeru seryjnego wczesniej uzywanej wersji, to bedzie dzialal wlasnie 2 dni.
Gawronnek
07-01-2007, 12:44
ponieważ jeszcze nie instalowałem mam pytanie, czy Cameraraw 4 da się przerzucić i zostawić na stałe do CS 2?
ponieważ jeszcze nie instalowałem mam pytanie, czy Cameraraw 4 da się przerzucić i zostawić na stałe do CS 2?Nie. ACR 4 jest niekompatybilny z CS2.
i jak wyjdzie kolejne body Nikona, to trzeba bedzie zrobic upgrade PS do wersji 3, bo zapewne na CS2 nie będzie ACR
Czasami postęp bywa wkurzający
Pozostaje Lightroom ktory ma byc w pelni kompatybilny z CR 4
Czy ACR 4 ma szansę pasować do PSE 5? Nawet tak wykastrowany jak jest obecnie w stosunku do PS?
Tak na marginesie jest ACR 4 recenzja na photoshopcafe i wygląda na to, że jest to po prostu Rawshooter...
Recenzja tu: http://www.photoshopcafe.com/cs3/acr4.htm
Może prędkość im się poprawi?
Paweł