Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jesienny poranek...
ostrytux
12-10-2010, 22:44
... w morzu mgieł.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img827.imageshack.us/img827/2479/pienj04m.jpg)
Pozdrawiam serdecznie.
Nikonozaur
12-10-2010, 22:46
Pięknie Michale, bez pytań.
Pięknie, nic więcej nie trzeba pisać. Tak patrzę i coś we mnie powoli się budzi, żeby ruszyć kiedyś na południe kraju.
Ekstra kadr :-) gdzie to?
Pięknie Michale,
Dokładnie
Przepiękne Pieniny, przepiękne promienie słońca na Sokolicę. A w wyobraźni można zobaczyć wijący się w dole Dunajec.
Ech.. pozazdrościć pleneru:). Prosimy o jeszcze..
ostrytux
12-10-2010, 22:55
Tak patrzę i coś we mnie powoli się budzi, żeby ruszyć kiedyś na południe kraju.
Koniecznie, zapraszam serdecznie – w razie gdybyś się wybierał wal jak w dym, można razem coś powalczyć :)
:-) gdzie to?
Konkretnie to Pieniny, górka w mocnym punkcie to Sokolica 747 m n.p.m. - natomiast zdjęcie robione gdzieś między przełęczą Lesnicke Sedlo 720 m n.p.m. a Wysokim Wierchem 899 m n.p.m.
Bartekkw
12-10-2010, 22:55
fajowo wyzło Michale - piękne mgiełki
Chciałbym taki widok ujrzeć na własne oczy, rewelacja. Jak dla mnie kadrowy majstersztyk :)
Pozdrawiam.
Koniecznie, zapraszam serdecznie – w razie gdybyś się wybierał wal jak w dym, można razem coś powalczyć :)
Konkretnie to Pieniny, górka w mocnym punkcie to Sokolica 747 m n.p.m. - natomiast zdjęcie robione gdzieś między przełęczą Lesnicke Sedlo 720 m n.p.m. a Wysokim Wierchem 899 m n.p.m.
Dzięki za info :-)
Ładnie, ładnie, z kapci mnie nie wyrwało tak jak Twoje B&W ale daje rade i to dobrze daje rade ;)
GUINNESSts
12-10-2010, 23:06
Chciałbym taki widok ujrzeć na własne oczy, rewelacja. Jak dla mnie kadrowy majstersztyk :)
.
A dodatkowo pomyslalem, ze Michał w trakcie focenia pomyslał: Kurde a moglem być troche niżej badz odwrotnie. Reasumujac chwila. I dobrze wykorzystana. Podoba się!
Bajka psze pana,bajka ...
Magia, ..... nie miałem okazji Sokolicy widzieć w takiej scenerii, .... tym bardziej mi się podoba :grin:
świetnie wypatrzone i dobry moment
Loooo chlopie! Znowu pokazales, pozazdroscic!
Przepiekny obrazek pokazales!
Czy zdjęcie robione w ostatnią sobotę ?
Jak zwykle super wykonanie.
jacekz40
13-10-2010, 10:45
Bardzo piękny obrazek
martinez
13-10-2010, 13:01
Jak zwykle, świetny strzał! :)
Pięknie to wygląda ...dobry kadr,bajkowy klimat
A co się będę wysilał ;).
Skomentuję Twoimi słowami: miodnie jest i pierwszoklasowo Panie Michale :)!
wracam do tej foty bo jest znakomita :)
maniak666
13-10-2010, 21:29
Oj pięknie jest, pięknie. Ale czyż w Pieninach może być inaczej...
Pablo 77
14-10-2010, 09:54
Świetne!!!