Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] slea head b&w
Witam a po około 4 miesiącach odkurzyłem swoje body razem z tele .
A co się tak w torbie mają kurzyć , i o to taki kadr .
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img708.imageshack.us/img708/1258/sleaheadbw1.jpg)
Pozdrawiam
JaroPienza
10-10-2010, 22:48
Podoba mi się.Mozesz pokazac jak to w kolorze wygląda??
Pamiętam to ujęcie w kolorze... Wówczas podobał mi się kadr i teraz nie zmieniam zdania. Czarnobiel in plus...
T_P_
Bardzo dobre, najlepsze ujęcie tego fragmentu jak narazie jakie widziałem na tym forum, dobra konwersja dodała tutaj klimatu, fajne.
GUINNESSts
11-10-2010, 23:11
Hubert pokazywal miejsce. Bardziej w "malarskiej" postaci. Ten kadr jest... lepszy. Hubert;):(
Jednak dol fotografii powaliles przepalem mz. Odcinajac dol lepej. Dol bez przepalku i taki jak ten celowo delikatnie spieczony po srodku i fota super!
ostrytux
11-10-2010, 23:14
Mnie się bardzo podoba, czuję Adamsa :)
Dzięki za odwiedziny .
Jednak dol fotografii powaliles przepalem mz. Odcinajac dol lepej. Dol bez przepalku i taki jak ten celowo delikatnie spieczony po srodku i fota super!
GUINNESS może i masz racje , lecz mam swoje zdanie na ten temat mi się wydaje że jeszcze ten przepał jest w miarę granicy akceptowalności . Lecz to mz . Każdy widzi inaczej :wink:
Mnie się bardzo podoba, czuję Adamsa :)
Adams mnie zainspirował do tego stopnia iż postanowiłem sam w tym tyg. wywołać swój pierwszy film :smile: ( efekty jak będą pokaże) .
ostrytux
11-10-2010, 23:35
Adams mnie zainspirował do tego stopnia iż postanowiłem sam w tym tyg. wywołać swój pierwszy film :smile: ( efekty jak będą pokaże) .
I tak trzymaj, to z pewnością Ci da dużą satysfakcję oraz doświadczenie, pamiętaj tylko o temperaturze :)
Super... piękny kadr i klimat. Dzikość i surowość skał na pierwszym i drugim planie kontrastuje z "łagodnymi" liniami gór w tle. Bardzo mi się podoba :)
Pozdrawiam.
krzysztofz24
12-10-2010, 09:29
Super... piękny kadr i klimat. Dzikość i surowość skał na pierwszym i drugim planie kontrastuje z "łagodnymi" liniami gór w tle. Bardzo mi się podoba :)
Pozdrawiam.
Pozwole sie podpisac bo bardzo trafnie ujete...
jurek1906
12-10-2010, 09:34
Praca robi wrażenie,konwersja bardzo udana.
Gdzie zdjęcie zostało zrobione ? B. dobra kompozycja i ma klimat !
Świetny kadr i konwersja.Pozdrawiam
I tak trzymaj, to z pewnością Ci da dużą satysfakcję oraz doświadczenie, pamiętaj tylko o temperaturze :)
wiem wiem że temperaturze trzeba trzymać , lepiej trzymaj za mnie kciuki jak ja będę wołał akrosa :smile:
Gdzie zdjęcie zostało zrobione ? B. dobra kompozycja i ma klimat !
okolice Dingle na drodze Slea Head w Irlandii
Dziękuje za opinie