PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Jesienny motyw

malasana
09-10-2010, 21:54
Nie wiem, czy to dobra kategoria, w razie czego prosze o przeniesienie:) Zapraszam!

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img99.imageshack.us/img99/1268/arkadia01small.jpg)

NBA
13-10-2010, 20:32
Kadr jakoś nie rozpieszcza...

woda
13-10-2010, 21:25
A mi przekornie kadr podoba się właśnie. Kadr, kolor i światło. Odnajduję w nich lekko nostalgiczną nutę. Wątpliwości moje budzi jedynie ostrość. O ile do samej małej GO nie mam zastrzeżeń to właściwie nie bardzo wiem na co było ostrzone.

malasana
13-10-2010, 23:12
A mi przekornie kadr podoba się właśnie. Kadr, kolor i światło. Odnajduję w nich lekko nostalgiczną nutę. Wątpliwości moje budzi jedynie ostrość. O ile do samej małej GO nie mam zastrzeżeń to właściwie nie bardzo wiem na co było ostrzone.

Ostrzylem na liscie na krawedzi schodow. Wiem, ze kadr nie jest latwy w odbiorze i nie kazdemu do gustu przypadnie. Mi sie podoba dokladnie z tych samych powodow co Tobie:) Dzieki za odwiedziny!

Moritz
15-10-2010, 09:01
Oglądam to zdjęcie już od paru dni, wpisów nie dużo więc domyślam się,
że większych emocji nie wzbudziło. Mnie jednak podoba się coraz bardziej.
Jest takie trochę romantyczne i nostalgiczne, jak już napisano. Wszystkie
elemnty tzn. schody,kolumny,fragment starych drzwi i pożółkłe liście dobrze
do siebie pasują oddając jesienny klimat. Mała głębia skupiona właśnie na liściach
to też dobry zabieg.

malasana
15-10-2010, 09:14
Oglądam to zdjęcie już od paru dni, wpisów nie dużo więc domyślam się,
że większych emocji nie wzbudziło. Mnie jednak podoba się coraz bardziej.
Jest takie trochę romantyczne i nostalgiczne, jak już napisano. Wszystkie
elemnty tzn. schody,kolumny,fragment starych drzwi i pożółkłe liście dobrze
do siebie pasują oddając jesienny klimat. Mała głębia skupiona właśnie na liściach
to też dobry zabieg.

Dzieki, fajnie ze trafilo do Ciebie rowniez.

charmside
15-10-2010, 10:26
Czy to w Arkadii? Jeśli tak to jest tam przecież wiele do sfotografowania, a nie wiem czemu wybrałeś sobie taki kadr.

malasana
15-10-2010, 10:55
Czy to w Arkadii? Jeśli tak to jest tam przecież wiele do sfotografowania, a nie wiem czemu wybrałeś sobie taki kadr.

Tak, to Arkadia. Prezentowalem na forum kilka innych zdjec stamtad. A ten kadr mi sie spodobal, z powodow o ktorych pisali przedmowcy.