Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Jesienny motyw
malasana
09-10-2010, 21:54
Nie wiem, czy to dobra kategoria, w razie czego prosze o przeniesienie:) Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img99.imageshack.us/img99/1268/arkadia01small.jpg)
Kadr jakoś nie rozpieszcza...
A mi przekornie kadr podoba się właśnie. Kadr, kolor i światło. Odnajduję w nich lekko nostalgiczną nutę. Wątpliwości moje budzi jedynie ostrość. O ile do samej małej GO nie mam zastrzeżeń to właściwie nie bardzo wiem na co było ostrzone.
malasana
13-10-2010, 23:12
A mi przekornie kadr podoba się właśnie. Kadr, kolor i światło. Odnajduję w nich lekko nostalgiczną nutę. Wątpliwości moje budzi jedynie ostrość. O ile do samej małej GO nie mam zastrzeżeń to właściwie nie bardzo wiem na co było ostrzone.
Ostrzylem na liscie na krawedzi schodow. Wiem, ze kadr nie jest latwy w odbiorze i nie kazdemu do gustu przypadnie. Mi sie podoba dokladnie z tych samych powodow co Tobie:) Dzieki za odwiedziny!
Oglądam to zdjęcie już od paru dni, wpisów nie dużo więc domyślam się,
że większych emocji nie wzbudziło. Mnie jednak podoba się coraz bardziej.
Jest takie trochę romantyczne i nostalgiczne, jak już napisano. Wszystkie
elemnty tzn. schody,kolumny,fragment starych drzwi i pożółkłe liście dobrze
do siebie pasują oddając jesienny klimat. Mała głębia skupiona właśnie na liściach
to też dobry zabieg.
malasana
15-10-2010, 09:14
Oglądam to zdjęcie już od paru dni, wpisów nie dużo więc domyślam się,
że większych emocji nie wzbudziło. Mnie jednak podoba się coraz bardziej.
Jest takie trochę romantyczne i nostalgiczne, jak już napisano. Wszystkie
elemnty tzn. schody,kolumny,fragment starych drzwi i pożółkłe liście dobrze
do siebie pasują oddając jesienny klimat. Mała głębia skupiona właśnie na liściach
to też dobry zabieg.
Dzieki, fajnie ze trafilo do Ciebie rowniez.
charmside
15-10-2010, 10:26
Czy to w Arkadii? Jeśli tak to jest tam przecież wiele do sfotografowania, a nie wiem czemu wybrałeś sobie taki kadr.
malasana
15-10-2010, 10:55
Czy to w Arkadii? Jeśli tak to jest tam przecież wiele do sfotografowania, a nie wiem czemu wybrałeś sobie taki kadr.
Tak, to Arkadia. Prezentowalem na forum kilka innych zdjec stamtad. A ten kadr mi sie spodobal, z powodow o ktorych pisali przedmowcy.