Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krajobraz z niewystemplowanymi słupami II
http://wpk.eltrakon.pl/L1006161%20Krajobraz%20z%20niewystemplowanymi%20sl upami%20II.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1006161%20Krajobraz%20z%20niewystemplowanymi%20sl upami%20II.jpg)
Sebastianito
08-10-2010, 17:13
Wiem, ze dawno nie komentowale twoich zdjec... tym razem jednak to zrobie. Jestem na nie... dlaczego? W tym wypadku to zdjecie nie ma dla mnie ani ladu ani skladu, poprzednie zdjecia mialy to cos... w tym wypadku tego braklo... sorry.
Wiem, ze dawno nie komentowale twoich zdjec... tym razem jednak to zrobie. Jestem na nie... dlaczego? W tym wypadku to zdjecie nie ma dla mnie ani ladu ani skladu, poprzednie zdjecia mialy to cos... w tym wypadku tego braklo... sorry.
tym razem ja sie zgodze :shock:
Tego się obawiałem. Wszystkiemu winne słupy... Ale jeszcze nie umiem dobrze stemplować.
Sebastianito
08-10-2010, 18:54
Nie nie nie... to nie wina slupow... raczej caloksztaltu.
Nie nie nie... to nie wina slupow... raczej caloksztaltu.
Zapewniam Cię, że się mylisz. To jest wina słupów. Bez nich tego zdjęcia by tu nie było. ;)
Dziękuję za komentarze.
Wystepluj kabel i napisz krzyze, od razu bedzie lepiej, a i caloksztalt nabierze charakteru. :)
TG
Wystepluj kabel i napisz krzyze, od razu bedzie lepiej, a i caloksztalt nabierze charakteru. :)
TG
Wątpię. Słowo "krzyż" wywołuje panikę i grozę. ;)
No fakt, na forum ma nie byc o polityce. :)
TG
Nikonozaur
08-10-2010, 20:11
Groza już jest, a raczej zgroza, zdecydowanie przychylam się do opinii Sebastiana. Drut wiszący na słupach jest niewątpliwie przewodnikiem, nie ma to jednak nic wspólnego z myślą przewodnią... ;)
GUINNESSts
08-10-2010, 20:58
Wiszące druty na słupie, który z kolei ciągnie za sobą swoje odbicie drutów i cień nieszczęśnika sąsiada.
Ot wpkx'a przekaz. Tak trudno to zrozumieć? Chlop nie jest tu pierwszy dzień.:)
odwiedźcie szamana, wtedy odnajdziecie w tym piękno :]
A jak dla mnie z lewej jest za ciężko :P