Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na bezludziu
Witam,cześć
Może tym razem bardziej pozytywny widok(tak dla równowagi po uwagach o przytłaczjącym klimacie moich ostatnich zdjęć-choć i to nie jest lizaczkiem).Widok który prezentowałem już-dość dawno(mam nadzieję że nikt nie pamięta).Teraz postanowiłem podejść do kadru raz jeszcze.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img137.imageshack.us/img137/6652/dsc0031deviart.jpg)
Dziękuję za uwagę.
Podoba mi się nawet pomimo wrażenia, że lewa strona przewraca się w stronę jezdni. No cóż taka specyfika terenu ale ładnie prezentowałoby się w formacie <A4
Technicznie bardzo dobrze!
Podoba mi się nawet pomimo wrażenia, że lewa strona przewraca się w stronę jezdni. No cóż taka specyfika terenu ale ładnie prezentowałoby się w formacie <A4
No...to takie jest...wrażenie,poprostu układ kadru i profilu zakretu to czyni(linia chmur w miarę a słupek nawet na lewo ciągnie,więc taki cyrkowy kadr troszkę)Ja lubię tu tego krosa między kamyczkami a chmurą,który sprawia wrażenie odwrotność,że niby kamyczki choć na wyciągnięcie ręki a jednak gdześ uciekają,za to chmura odległa,duża a można ją dłonią chwycić)Taką mam teorię "po fakcie":-).
Dzięki panowie.
No dziękuję wszystkim za opinie...
Przepraszam że nie jestem ojcem dwójki, z Krakowa i w dodatku księdzem,strzelającym 30 000 fot rocznie.
Nigdy nie prosiłem na siłe o uwagi i nigdy nie będę, ale po tej powodzi postów u pewnego kolegi stwierdzam że najbardziej chodliwe jest poprostu robienie z siebie pajaca.
Mimo wszystko dzięki Klarens i Borbet.Fajnie poczytać coś pod zdjęciem.Pozdrawiam.
No dziękuję wszystkim za opinie...
Przepraszam że nie jestem ojcem dwójki, z Krakowa i w dodatku księdzem,strzelającym 30 000 fot rocznie.
Nigdy nie prosiłem na siłe o uwagi i nigdy nie będę, ale po tej powodzi postów u pewnego kolegi stwierdzam że najbardziej chodliwe jest poprostu robienie z siebie pajaca.
Trafna uwaga ;)
Co do zdjęcia ...ciekawy kadr w dobrych kolorach..podoba się
jurek1906
09-10-2010, 19:26
Całkiem fajny kadr i tonacja pasująca do okoliczności przyrody :).A w pewnych wątkach, każdy może pokazać jaki to majster jest ;),i dlatego tyle postów mają te wątki :).
Zgaduje, ale wyglada mi to na iście irlandzki krajobraz... :D
Mi sie takie motywy podobaja, nie inaczej jest z tym ;)
Zgaduje, ale wyglada mi to na iście irlandzki krajobraz... :D
Mi sie takie motywy podobaja, nie inaczej jest z tym ;)
To jest Lake District(Cumbria)UK-czyli mnóstwo dramatic views,jak mówią angole o porządnym landscapie.No ale ja wolę "bocznymi szlakami kluczyć",mega szerokich szkieł nie mam i czasu też więc pokazuję klimat który próbuję uchwycić tam gdzie mnie rzuci czas i cztery koła.
Dziękuję panowie za reakcję,tak na szybko napisałem"protest" i pózniej pomyślałem że możę niepotrzebnie,ale... .
borregaard
10-10-2010, 08:34
Technicznie bardzo dobrze!
Podpiszę się i ....wsio...:grin:
Tak, do technikali nie można się przyczepić. Jednak dla mnie zbyt centralny kadr.