Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Drifting Across The Ocean
Witam ponownie :D
... i ...
Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/10/2gvpk0h-1.jpg
źródło (http://i52.tinypic.com/2gvpk0h.jpg)
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny ;)
Fajne, bardzo fajne. Niby dużo dołu, ale zmieniajaca sie jego kolorystyka i ostrosc sprawiaja, że nie jest zbytek. Podoba mi sie.
ładne odbicia na wodzie , plus wkomponowana łódeczka , bdb
Trochę inaczej bym wykadrował, ale mimo tego i tak mi się podoba. Faktura wody, z tymi niewygaszonymi odbiciami światła robi ciekawe wrażenie.
Kaśka M.
08-10-2010, 14:28
Fajnie to wyszlo. Kadr mi sie podoba. Jedynie zastanawiam sie nad tym czy nie lepiej by bylo rozjasnic troszke lodeczke, zeby jednak bardziej sie rzucala w oczy, bo tak ginie troszeczke..
Mnie sie bardzo podoba! Dobry fot!
maniak666
08-10-2010, 14:42
Very nice.
GUINNESSts
08-10-2010, 21:21
Cholera podoba mi sie to cos;) hehe;) Prostre, inne, dziwne i malarskie. Pomyslalem o BW badz sepii.
Nikonozaur
08-10-2010, 21:32
Świetna fota Hubercie, dla mnie bez słabych punktów.
Wariant bez horyzontu,to jest jakaś opcja,nawet korzystna w tym wypadku.Ogólnie podoba mi sie,tylko woda jest dla mnie za bardzo kontrastowa,za ostra w odbiorze.
Jest inaczej , mi sie podoba , ciekawe jak by wyszlo na długim czasie ? ...hmmm..na pewno by lodke rozmylo :D ....mozna pokombinowac :D
To ja chyba jakis inny jestem bo mi sie nie podoba ;-) Wolalbym ta lodke jasniejsze i za bardzo mnie rozpraszaja te odbicia na wodzie. Pozdrawiam
Kadr ok, ale faktura wody ostre odbicia świtała w ogóle mi się nie podobają. Jak widać kwestia gustu bo zdania są podzielone.
Fajne, inne zdjecie, podoba sie.
Liczylem sie z tym, ze nie wszystkim przypadnie do gustu, ale ... ;)
Dziekuje za pozostawione komentarze.
Bardzo mi się podoba.pozdrawiam
Sylvester
09-10-2010, 14:45
ja lubie tego typu zdjecia szczególnie ładnie podane jak to powyżej
Ciekawie pokazane ...podoba się
jurek1906
09-10-2010, 19:31
Ciekawy minimal ,sprytnie obrobiony :).