Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Symfonia Oceanu (Portstewart - Irlandia Północna)
Portstewart - Irlandia Północna
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/08817642447680267675.jpg)
2.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/43923491570005845576.jpg)
Wielka mala rzecz...ale jak bardzo cieszy , jak pisał ostatnio Sebastian .
Publikacja w Digital Camera Polska , wydanie pierwsze :)
Pozdrawiam serdecznie.
Łykam obie jak świeże bułki, ale jedynka jest kapitalna, gratuluje publikacji!
downunder
08-10-2010, 00:25
Gra Muzyka!!! :D
[SIZE="4"]
Wielka mala rzecz...ale jak bardzo cieszy , jak pisał ostatnio Sebastian .
Publikacja w Digital Camera Polska , wydanie pierwsze :)
Pozdrawiam serdecznie.
Widzialem w czasie pobytu w Polsce.....z tym, ze to ten sam numer co miales w Angielskiej wersji tyle, ze przetlumaczony;) A zdjecia....no miod, palce lizac:D
maniak666
08-10-2010, 00:37
Wow!!!
Gratulacje.
Widzialem w czasie pobytu w Polsce.....z tym, ze to ten sam numer co miales w Angielskiej wersji tyle, ze przetlumaczony;) A zdjecia....no miod, palce lizac:D
Fajnie ja sie dzisiaj dopiero dowiedziałem :D:D:D
Tak to samo co UK, ciekawe czy tak zawsze bedzie czy powstanie typowo polska edycja?
Dzieki ,ze sie podoba , sporo mam z tego poranka kadrow i przyznam szczerze ,ze trudno mi jest wybrac , mam jeszcze z 30 podobnych i kazde cos ma fajnego co mi sie podoba ...zawsze cos :(
Fajnie ja sie dzisiaj dopiero dowiedziałem :D:D:D
Tak to samo co UK, ciekawe czy tak zawsze bedzie czy powstanie typowo polska edycja?
Hehe, chyba nie beda caly czas pokazywac kadrow z wysp:D
Dzieki ,ze sie podoba , sporo mam z tego poranka kadrow i przyznam szczerze ,ze trudno mi jest wybrac , mam jeszcze z 30 podobnych i kazde cos ma fajnego co mi sie podoba ...zawsze cos :(
Dzis z Hoobiem naklepalismy sporo kadrow z tecza....tez jest ciezko wybrac;)
Hehe, chyba nie beda caly czas pokazywac kadrow z wysp:D
Dzis z Hoobiem naklepalismy sporo kadrow z tecza....tez jest ciezko wybrac;)
I tak beda pokazywac , bedziemy im wysylac :D
Ja wczoraj mialem piekna tecze ale nie bylem w takim miejscu jak bym chcial , ale pstyk zostal :D
martinez
08-10-2010, 00:47
Bajeczne te kadry, kolorki miód, ciężko wybrać która lepsza, serce mi podpowiada nr dwa, chyba nie muszę mówić dlaczego, ale ostatecznie stawiam na obie, perfekcja przez duże P Pawle.
p.s.
Gratuluje publikacji ;)
Nikonozaur
08-10-2010, 01:05
Świetne foty, gratuluję. ;)
Co tu duzo mowic..... pasi i tyle :)
Klarens - szacun, nic więcej nie trzeba pisać, proszę Cię tylko o jedno nie zmieniaj swojego stylu i sposobu patrzenia na fotografię :)
To i ja dołączam się do zachwytów i gratulacji :-)
..... wszystko już zostało powiedziane, fotografie robią wrażenie.
Kapitalne prace, ale jeden za sprawą motywu przelewającej się wody ciut przoduje. :)
Bartekkw
08-10-2010, 09:27
No pozamiatałeś - super kadry a kolory charakterystyczne dla Ciebie - rozpoznawalne
No człowieku, pozamiatałeś tymi zdjęciami większość tego co tu widziałem na forum, szczególnie jedynką. Normalnie nie mogę się napatrzeć.
Sebastianito
08-10-2010, 10:52
Jedynka jest wysmienita... gratuluje i tak chlopak trzeba trzymac wysoki fason! Nie dawac sie! Alleluja i do przodu!
Obydwie fotografie są świetne, tak inne ze nie będę się silił na wybór faworyta. Gratuluję publikacji :)
Pozdrawiam.
charmside
08-10-2010, 11:06
Jest świetnie, dlaczego ja jeszcze nie kupiłem szarego filtra :)
krzysztofz24
08-10-2010, 11:09
super zdjecia. Gdybym mial ybierac to 1, gratki.
Juz Ci gratulowalem, wiec... :p ... raz jeszcze gratuluje ;)
Obie sa piekne! Pod kazdym wzgledem... kadr, tonacja... "miód dla oczu" :D
Strasznie lubię takie klimaty. W wyborze skłaniam się ku nr 1 ale za obie fotki gratulacje.
W baaaardzo ostatnio popularnej na tym forum kategorii długoczasowych morskich zdjec krajobrazowych - kamienie / słupki/z przodu, rozmyte morze dookoła, te moga przejsc do galerii sławy.
Kaśka M.
08-10-2010, 14:23
Gratuluje publikacji! Zdjecia przepiekne, ciezko oderwac wzrok!
Dzieki śliczne , nie spodziewałem się takiego przyjecia.
Pozdrawiam :)
Al Koholik
08-10-2010, 20:06
Dzieki śliczne , nie spodziewałem się takiego przyjecia.
Pozdrawiam :)
A czego się spodziewałeś? Dobre zdjęcia robisz to i komentarze dobre zbierasz :wink:
GUINNESSts
08-10-2010, 21:17
Miodzio w tym stylu. Obabydwie fhoty!!!;) Pieknie!
no to i ja gratuluje.... mam nr 1/2010 ale tam jak widzę jest inna fotka niż tu prezentowana, czy mam omamy?
GUINNESSts
08-10-2010, 21:32
Ups:( Gratuluje! Widzialem!!!