PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Poranne światło

martinez
06-10-2010, 19:35
Serdecznie zapraszam :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img821.imageshack.us/img821/5956/mg6821.jpg)

.

Rob123
06-10-2010, 21:22
Ogólnie nie jest źle ale z tego co patrzyłem masz w dorobku co najmniej o klasę lepsze zdjęcia.

harb
06-10-2010, 21:25
Ogólnie nie jest źle ale z tego co patrzyłem masz w dorobku co najmniej o klasę lepsze zdjęcia.

to jest fotografia innych lotów i mz jest bdb :)

martinez
06-10-2010, 21:29
o to, to, to... właśnie o to mi chodziło, zrobić coś innego niż ostatnio robię :)
Dzięki Janku.

martinez
06-10-2010, 21:30
Nie dajmy się zaszufladkować :D ;)

Rob123
06-10-2010, 22:00

Oczywiste nie twierdze że zdjęcie jest złe ale np to które jest w avatrze wdaje mi się o wiele lepsze.
Dlaczego wydaje mi się że jest lepsze - bo minimalistyczne bo takie bardziej mi się podobają.
Możesz rozwinąć co miałeś na myśli że jest to fotografia innych lotów ?
(może to pozwoli mi patrzeć na zdjęcia w mniej "ograniczony" sposób)

martinez
06-10-2010, 22:15
Oczywiste nie twierdze że zdjęcie jest złe ale np to które jest w avatrze wdaje mi się o wiele lepsze.
Dlaczego wydaje mi się że jest lepsze - bo minimalistyczne bo takie bardziej mi się podobają.

Nie, no spoko, ja ciebie dobrze rozumiem :)
Ja też uwielbiam minimalistyczne fotografie, i zawszę będę do nich wracać jak tylko pojawi się okazja, znajdzie się ciekawy sztafaż, już nawet znalazłem, i to znowu nad morzem :P, tylko muszę poczekać na odpowiednie warunki :]
Nie mniej dzięki za komentarz i pozdrawiam :)

A co do Janka wypowiedzi to wydaje mi się że mu chodziło właśnie o to że jest zupełnie inne od tych które tutaj pokazywałem ostatnimi czasy, i do których co poniektórych zdążyłem przyzwyczaić... stąd pewnie takie stwierdzenie... chyba dobrze dedykuję, a jak nie to wyprowadź mnie z błędu Janku ;)

Sylvester
06-10-2010, 22:19
bardzo przyjemne zupełnie inne niż dotychczas co nie znaczy że gorsze fajnie ze eksperymentujesz

Hoobie
07-10-2010, 02:44
Powiem tak: ciekawie prezentuje sie ta praca :D

ART69
07-10-2010, 09:18
Mnie też widzi się ta praca, dobre BW :-)

krzysztofz24
07-10-2010, 12:48
Zwykle nie jestem zwolennikiem takich zabaw GO w krajobrazie...ale tutaj bardzo dobrze i ciekawie sie to prezentuje.

malasana
07-10-2010, 13:04
Mi sie podoba taka obrobka, razem z mala GO tworzy ciekawy klimat.

Bartekkw
07-10-2010, 13:06
wyszło ciekawie - BW znakomite jak dla mnie i w pełni rekompensujące brak koloru poranka :)

harb
07-10-2010, 13:12

jezeli tego nie zauważyłeś to moje wyjaśnienia nic tutaj nie pomogą, po prostu nie jest w Twoim guście :) ale to nie koniec świata bo przecież nie musi

Shaiith
07-10-2010, 13:23
fajnie, fajnie i jeszcze raz fajnie.