Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Adam Małysz wrócił do domu .....
.... chłop nie ma chwili spokoju :mrgreen:
Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img571.imageshack.us/img571/825/mk0216.jpg)
Pozdrawiam
dla mnie rewelka - głęgia ostrości oraz kolorystyka jest super
Chciałoby się lekko niżej, ale zapewne wiedziałeś co robisz tak kadrując.
Piekne światełko leci z nieba. Wygląda jak skocznia :)
Bartekkw
05-10-2010, 09:15
Kadr jest OK, ale znowu coś mocno niebo odszumiałeś i wyszło tak troszkę nienaturalnie. Z linią lasu na pierwszym planie jest podobnie. Reszta OK
Chciałoby się lekko niżej, ale zapewne wiedziałeś co robisz tak kadrując.......
...... ta miejscówka na Ochodzitej ma niestety tą wadę, że dół zaśmiecają różne krzaczki . Już zaplanowałem następnym razem być tam z drabiną. Poważnie
I znów trafiony tytuł do ciekawie uchwyconego kadru :-) niebo może faktycznie troche za miękkie :-)
mi akurat tytuł nie leży, za to zdjęcie bardzo się podoba, aczkolwiek tak jak Bartekkw napisał mogłoby być ciut mniej gładko (w sensie odszumiania)
...... ta miejscówka na Ochodzitej ma niestety tą wadę, że dół zaśmiecają różne krzaczki . Już zaplanowałem następnym razem być tam z drabiną. Poważnie
NO jezeli mowisz o tych po parwej na dole to luzik nie jest zle. Poza tym mi kadr pasi nie ma co znizac :)
Ja bym ciachnął cały dół z koronami drzew i wioską - wygląda wtedy dużo lepiej. Ładnie plany się rysują w dali. Chmury kolorystycznie ok choć wyglądają jak wygładzone po obróbce przez co tracą na naturalności.
Ten promien swiatla robi to zdjecie mz...
Podoba sie :D
A ja mam mieszane odczucia bardzo... tytuł za bardzo naciągany, tak jak i obróbka, zbyt nienaturalnie wyszło jak na mój gust. Kadrowo OK. Razi mnie za "ciężkie", rozmyte niebo i zbyt mdły dół.
Pozdrawiam.
Nie no mnie tytuł sie podoba.... jestem za. Kojarzy mi się trochę z okiem we władcy pierścieni - może zamienić na "poszukiwania adama" pozdrawiam
... to się wytłumaczę z tytułu :D Będąc w sobotę w Wiśle zupełnie przypadkiem zawieruszyłem się koło domu Adama Małysza. Zainteresowała mnie grupa młodzieży i błyskające flesze, ... spytałem górala o co chodzi, "Pan nie wie to dom Małysza". Później jak z górki zobaczyłem ten błysk, ... to pomyślałem, że chyba przyjechał :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No widzę, że wizje ostatnio ciekawe masz ;).
Promień magiczny jest, fajne niebo (czy za miękko czy nie, nie wnikam). Ważne, że w całości tworzy bardzo fajny klimat :).
Co mi się jeszcze bardzo podoba, to daleki plan. Mglisty, a zarazem rozświetlony tym pięknym światłem :).
I co, na koniec dół pozostaje, który mi akurat tu nie bardzo pasuje. Wiem, że do tytułowego tematu niezbędny jest ;).
Jednak ja podobnie jak krunz dokonałbym jego amputacji ;).
P.S. Na niebie jakieś dwa nietoperki Ci się zabłąkały ;).
Ja bym przyciął z 2 cm z dołu. Zdjęcie piękne!
super zdjęcie ja bym nic nie przycinał
Ja bym ciachnął cały dół z koronami drzew i wioską - wygląda wtedy dużo lepiej. Ładnie plany się rysują w dali. Chmury kolorystycznie ok choć wyglądają jak wygładzone po obróbce przez co tracą na naturalności.
Też o tym pomyślałem. Jednak, tak jak jest teraz, też jest uroczo.
maniak666
05-10-2010, 22:35
No widzę, że wizje ostatnio ciekawe masz ;)..
Po dopalaczach???:mrgreen: A zdjęcie jak to u Ciebie. Bdb.
Proac150
06-10-2010, 15:03
Cóż napisać... bardzo się podoba, świetny moment i tytuł.