Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Moje Morawy ;-)
Niestety, nie trafiłem na lepsze światło :-( ale jeszcze tu wrócę, jak drzewa zrobią się kolorowe, bo chyba warto? to też po drodze do mojej teściowej :mrgreen:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img835.imageshack.us/i/orka.jpg/)
Bartekkw
04-10-2010, 21:09
Cacy jest - ładna fakturka Ci wyszła na glebie i świetne drzewka. Gdzie to jest ?
Gdzie to jest ?
No jak to gdzie?
Przecież to Arturowe Morawy są ;).
Jak na takie światełko bardzo ciekawie to wygląda, a szczególnie w kolorkach :).
Szczególnie ta "czekoladopodobna" ziemia fajnie się prezentuje :).
..... gdybym miał taką miejscówkę, to też bym się zaprzyjaźnił z teściową :mrgreen:
Dla mnie OK, ... podoba mi się
..... gdybym miał taką miejscówkę, to też bym się zaprzyjaźnił z teściową :mrgreen:
Dla mnie OK, ... podoba mi się
podpiszę się, choć mnie trochę przeszkadza ta kwadratowa winieta :) na duzy plus kolory gleby
Dzięki eleganckiej obróbce zupełnie nie czuję jakiegokolwiek świetlnego niedosytu, a wręcz przeciwnie - podoba mi się taki odrobinę mroczny, poważniejszy klimat. Kadr, kompozycja, miejsce - wszystko bdb jak dla mnie :)
a ja bym to troszke pokolorowal ,czy w polach jest tak zimno ?
Cacy jest - ładna fakturka Ci wyszła na glebie i świetne drzewka. Gdzie to jest ?
Na trasie Wąbrzeźno Stolno :-)
a ja bym to troszke pokolorowal ,czy w polach jest tak zimno ?
Zdjąłem trochę nasycenia z pola, tak wydaje mi sie naturalniej
Swietna miejscowka i zapowiadaja sie ciekawe ujecia z tego miejsca... a jak jeszcze zlapiesz swiatlo "takie jak trzeba" to... :D
Zdaje sie, ze czesciej bedziesz odwiedzal tesciowa ;)
RobertSoul
05-10-2010, 16:04
no ladny widoczek... a na te prawdziwe morawy to można się wybrać :D ktoś z forum się nie wybiera czasem ? ;> chętnie bym sie zabral :)
Podłoga wyszła świetnie,
widać dobrą obróbkę. ;)
maniak666
05-10-2010, 22:48
Dzięki eleganckiej obróbce zupełnie nie czuję jakiegokolwiek świetlnego niedosytu, a wręcz przeciwnie - podoba mi się taki odrobinę mroczny, poważniejszy klimat. Kadr, kompozycja, miejsce - wszystko bdb jak dla mnie :)
No i Fremen powiedział wszystko co należy.
Bardzo dobre zdjęcie.
Piekna faktura i światłocienie na polach.
Bardzo ładnie , tak wyraziście, wyszedł Ci również szpaler drzew.
Podoba mi się .
ale ladnie ise komponuje, naprawde fajny klimacik na tych morawach masz :)
Podloga wyszla kapitalnie , na prawde jestem pod wrazeniem , moze ciut ciekawsze niebo i dla mnie MEGA! Zrobiles to na prawde dobrze!
krzysztofz24
07-10-2010, 13:24
Mi wszystko tutaj gra:-).