Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Szpalery
Pomimo braku na niebie jakiejkolwiek chmurki postanowiłem dzisiejsze popołudnie spędzić w plenerze.Proszę o komentarze i uwagi
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img837.imageshack.us/img837/838/szpalery.jpg)
dziękuję.
dziękuję.
Masz za co :) Minimalizm pełną gębą i do mnie to trafia :)
ja mam zastrzeżenie do kadrowania, za duzo góry lub za mało dołu, bo na niebie nic się nie dzieje a wiecej dołu z jego ładnym rytmem mogłoby uczynic to zdjęcie dobrym, a tak bardzo mocno razi taka proporcja kadru :)
ja mam zastrzeżenie do kadrowania, za duzo góry lub za mało dołu, bo na niebie nic się nie dzieje a wiecej dołu z jego ładnym rytmem mogłoby uczynic to zdjęcie dobrym, a tak bardzo mocno razi taka proporcja kadru :)
Niżej nie dało się,a gdybym uciął górę straciłbym większość poświaty.
Janku, masz rację :)
Niżej nie dało się,a gdybym uciął górę straciłbym większość poświaty.
I Ty też masz rację :)
Pod warunkiem wprowadzenia elementu w kadr: człowiek sam na wzgórku, traktor, większy kamień itd, itd.
Na podłodze dałbym nieco większy kontrast aby uwypuklić strukturę - jest świetna.
Ale spojrzenie dobre.
Janku, masz rację :)
I Ty też masz rację :)
Pod warunkiem wprowadzenia elementu w kadr: człowiek sam na wzgórku, traktor, większy kamień itd, itd.
Na podłodze dałbym nieco większy kontrast aby uwypuklić strukturę - jest świetna.
Ale spojrzenie dobre.
Dobrze prawicie koledzy
Zgadzam sie z ta wypowiedzia :)
Dzięki za cenne uwagi i podpowiedzi które z pewnością wykorzystam.