PDA

Zobacz pełną wersję : Konkurs Fotograficzny National Geographic Polska

rafulec
03-10-2010, 14:52
http://www.national-geographic.pl/artykuly/pokaz/wyniki-6-wielkiego-konkursu-fotograficznego-national-geographic-polska/

swider
03-10-2010, 16:10
W sumie nie bardzo jest co napisać. Nie ma zdjęć zapierających dech w piersiach, ani też jakiś wyjątkowych knotów (no może poza ostatnim). Nie wzbudza we mnie żadnych emocji.

fistaszek20
03-10-2010, 16:20
ja mam bardzo podobne odczucia :/ mnie jedynie na kilka chwil zatrzymał reportaż z cardiff, reszta po prostu nie wywołuje żadnych emocji :/

bulinko
03-10-2010, 18:05
Napisze to samo co w innym wątku:
Tak przeglądnąłem te zdjęcia i szczerze mówiąc jakoś nie w bijają mnie w ziemie.
Zdjęcie z kategorii Zwierzęta jest dla mnie słabe, gdyby nie ten tytuł chyba bym tylko zobaczył pająka....
(No chyba że ktoś mi wyjaśni zjawiskowość tego zdjęcia to zrobie ukłon w jego strone)
W tamtym roku zdjęcie w/w kategorii, było o wiele lepsze..
P.s Co do reportażu z Cardiff, to lepsze u nas było prezentowane z Newcastle(chyba przez kolege zibi256);)

Dorian
03-10-2010, 18:44
Do tej pory NG kojarzył mi się ze świetnymi fotografiami. Ale tym razem rzeczywiście nie powala. 'Rap z Konga' - ani za bardzo tam rapu nie widzę, ani Konga. Mam wrażenie, że dostało się tylko ze względu na to, że kraj dla nas egzotyczny. :?

P.s Co do reportażu z Cardiff, to lepsze u nas było prezentowane z Newcastle(chyba przez kolege zibi256);)

Zgadzam się. ;)