PDA

Zobacz pełną wersję : Jak dotrzeć do serwisu ?

luszien
30-09-2010, 18:25
Witam
Wie może ktoś jak i czym można dojechać z dworca Warszawa Zachodnia do serwisu nikona ??
zależy mi na szybkiej i w miarę dokładnej odpowiedzi bo planuję się jutro tam wybrać
z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam
Michał

kwiatek6324
30-09-2010, 22:48
Sprawdz sobie na jakdojade.pl ale ja bym pojechal 523 lub czyms podobnym do skrzyzowania Niepodleglosci/Armii Ludowej (Trasa Lazienkowska).. a tam w tramwaj jadacy w strone Sluzewca.. i wysiadasz na skrzyzowaniu Marynarka/Postepu vis a vis serwisu Nikona.

Pozdrawiam
AK

cybermar
01-10-2010, 00:01
Sprawdz sobie na jakdojade.pl ale ja bym pojechal 523 lub czyms podobnym do skrzyzowania Niepodleglosci/Armii Ludowej (Trasa Lazienkowska).. a tam w tramwaj jadacy w strone Sluzewca.. i wysiadasz na skrzyzowaniu Marynarka/Postepu vis a vis serwisu Nikona.

Pozdrawiam
AK

a moze by autor watku pstryknal pare fot temu serwisowi- chetnie zobacze jak wyglada ta siedziba partaczy ....:)

Marcin Borkowski
01-10-2010, 14:10
jest budynek w wielkim napisem nikon, ale żeby dojąć do serwisu stojac przed budynkiem, musisz iśc w lewo, prześć przez taką bramę ze szlabanem i po prawej masz drzwi,
ja za 1 razem nie wiedziałęm w które drzwi wejść, wszedłem w pierwsze lepsze i od razu do mnie przyleciala baba że mam wyjść, ja mówie do serwisu chciałem a tutakie przywitanie, i ona na to tu serwisu nie ma, to nie te drzwi.. ździwiłem się lekko zapytałem przechodnia i wskazał mi dokłądnie gdzie mam wejść, więc uważaj na naszą polską gościnność :D

fotouser
01-10-2010, 14:35
teraz kazde drzwi juz sa obklejone, ze to nie tu i przekierowanie.
a na stronie calkiem znosne info:

http://nikon.pl/pl_PL/service_support/PL_serwis_kontakt.page

Wewnatrz nic specjalnego, gablotka ze sprzetem, pare foteli i 2 osoby. No i hit darmowe cukierki.
Jak tam bylem to zawsze ktos bym za mna, ktos po mnie, wiec maja co robic.

btw: na stronie nikona mozesz sledzic sobie status naprawy.

R
01-10-2010, 14:43
Witam
Wie może ktoś jak i czym można dojechać z dworca Warszawa Zachodnia do serwisu nikona ??
zależy mi na szybkiej i w miarę dokładnej odpowiedzi bo planuję się jutro tam wybrać
z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam
Michał

najszybciej to rowerem... powaznie. bo w cokolwiek nie wsiadziesz to pol dnia jechania.