Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zamki przeszłości ;)
Witam wszystkich po przerwie. Od czego trzeba zacząć ... niech będzie nostalgicznie :)
Zapraszam:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img689.imageshack.us/i/spn0651a.jpg/)
.
Spodziewałem się czegoś innego :) ale jest ładnie, fajne kolory i dobry kadr
przewrotny tytuł ale fajna fota :)
A pomyśl jeno jak bombowo wygladaloby memlane...?! ;)
Bardzo fajna fotografia...
Piękne kolory, tytuł zmylił, ale później współgra jak trza.
Niestety nic nostalgicznego nie czuję-jeżeli tytuł(i wstęp) ma zwracać sie do odbiorcy,a nie jest projekcją stanu ducha autora oczywiście.Kadr nijaki bo nie według przyjętych zasad ,acz w zamian ich nic nie oferujący,kolory blade.Niebo niedbale naświetlone i dziwnie ratowane.
Ja jestem prosty człowiek więc nie bardzo rozumiem po co ktoś z takim doświadczeniem i posłuchem jak Szuwar wrzuca taką fotkę szczególnie po długiej nieobecności.Naturalną koleją rzeczy byłoby pokazanie ,jeżeli nie fajerweku szeroko rozumianego to przynajmniej czegoś subtelnego,dopracowanego...bardziej chciałoby sie rzec,ale nie powiem "bardziej" bo z tego kadru nie wiem jak sie wysilać to nic chyba raczej nie da sie wycisnąć.
Niemniej...witaj po przerwie.
downunder
30-09-2010, 00:34
Jest SUPER!
Bartekkw
30-09-2010, 11:03
No jestem za Kol. pszetak
Nostalgii nie odczuwam a zdjęcie niezbyt mnie porywa...
borregaard
30-09-2010, 19:35
Ładna kompozycja,dobry dół w ładnym świetle i miękki,ładny "w dotyku"..Może i nie rewela sezonu,ale wielu sika ze szczęścia nad gorszymi,a tego zdjęcia nie zaliczam do takich.
Jest przyjemnie.Dobra fota.
Fajny motyw podany w delikatnej kolorystyce :).
Mi się podoba, chociaż trochę szkoda tych przepałów ;).
Ładna kompozycja,dobry dół w ładnym świetle i miękki,ładny "w dotyku"..Może i nie rewela sezonu,ale wielu sika ze szczęścia nad gorszymi,a tego zdjęcia nie zaliczam do takich.
Jest przyjemnie.Dobra fota.
Miło znowu Ciebie poczytać :)
Fajny motyw podany w delikatnej kolorystyce :).
Mi się podoba, chociaż trochę szkoda tych przepałów ;).
Miałem akurat tylko połówkę 0,6 przy sobie, choć uważam, że nie wszytskie przepały są szkodliwe. W realu słońce także daje czasami zdrowo po oczach :)