Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Polny kwadrat
Może ten kwadrat bardziej trafi w Wasze gusta :-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img101.imageshack.us/i/kwadratc.jpg/)
skopałeś kadrowanie Arturze, mając tak pięknie za krzakiem dlaczego stanąłeś przed nim ???? :) a jaka tam w głębi piękna linia drzew
Oczywiście masz rację :-) w trakcie obróbki też doszedłem do tego wniosku ;-) ale to miejsce mijam wielokrotnie w ciągu miesiąca, więc mam nadzieję, że trafię jeszcze na dobre warunki :-) ale póki co mam tylko taki kadr :-)
... ale to miejsce mijam wielokrotnie w ciągu miesiąca, więc mam nadzieję, że trafię jeszcze na dobre warunki :-)...
Zatem trzymam kciuki, bo tam z tyłu to takie małe Moarwy są :shock:.
jurek1906
29-09-2010, 18:42
Co mieli na pisać już napisali :).Ale miejsce lux.
Miejscówka prima :) Z niecierpliością czekam aż zawitasz tam drugi raz
Zatem trzymam kciuki, bo tam z tyłu to takie małe Moarwy są :shock:.
Ostatnie zdjęcia, które zamieszczałem były robione na trasie Wąbrzeźno - Stolno :-) a tak przy okazji, to droga do mojej teściowej :mrgreen:
Nikonozaur
29-09-2010, 21:17
Tak, prawdziwe skarby masz za tym krzakiem, musisz tam wrócić z aparatem. Piękne kolorki zapodałeś.
Zatem czekamy niecierpliwie, byle światło i niebo dopisało.
Bartekkw
30-09-2010, 11:03
Zdecydowanie bez drzewka :)
.......... to droga do mojej teściowej :mrgreen:
... uuupss, to następna wizyta, zapewne na Wigilie? :mrgreen:
O dziwo, wbrew krążącym opiniom ta jest na szczęście normalna :mrgreen:
miejsce ma ogromny potencjał. Co do zdjęcia to kolorystycznie jest super (szkoda, że ja tak nie potrafie), kadrowo też by mi się podobało gdyby nie te krzaki na 1szym planie. Coś czuje, że następnym razem zagniesz nas zdjęciami stamtąd ;)
borregaard
30-09-2010, 19:42
Nie wiem na co narzekacie...? :shock: Oczywiście,że za krzakiem jest ciekawiej,co zapewne,zobaczymy....:grin:
anonymos
30-09-2010, 19:44
Naturalnie i poprawnie.
Utnij zdjęcie zaraz nad krzakiem :) Lub stempel i krzak zniknie :)
A poważnie: szkoda kadru, ale nic straconego.