Zobacz pełną wersję : Ostatnie godziny głosowania na forumowy KALENDARZ 2011
Nareszcie. Zauważyliście wielgachny baner na górze forum? Jest ankieta, wybieramy 12 zdjęć na kalendarz !
Wielokrotny wybór do 12 zdjęć, wszystkie zdjęcia w 1 kategorii.
ankieta zakończy się 05-10-2010 o 21.52
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=159395
o powodach nieco innego głosowania niż zawsze napisałem w wątku o regulaminie, od postu 143 http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?p=2089110#post2089110
coach_lodz
29-09-2010, 15:54
nie dość że zauważyłem banner to jeszcze ośmieliłem się zagłosować...
I twoje szczęście. Brak udziału w głosowaniu będzie surowo karany.:mrgreen:
Nie głosujący dostaną bana.
Zagłosowany, choć głosów sporo mniej niż 12.
Zagłosowany, choć głosów sporo mniej niż 12.
Fakt, u mnie też.
Eeee tam - nadczynność komplikatorów. W razie czego można zagłosować na same dupencje (wszystkie są bjuti, więc sumienie czyste) i już 8 głosów z głowy. Potem tylko jakieś góry, morze, robal, ptaszek i po sprawie ;)
poszło... ;)
mała uwaga - tegoroczny (2010) druk kalendarza był trochu za ciemny... takie odniosłem wrażenie po otrzymaniu kalendarza...
Poszło! Niektóre prace są... gdzie moja szczęka?
Marta Baranowska
29-09-2010, 19:19
Poszło! Niektóre prace są... gdzie moja szczęka?
niektóre :)
rkaniews
29-09-2010, 19:29
Niektóre tak. Wg pierwszego wyboru wyszło, że powinien być w układzie dwa miesiące na stronę. Dociągnąłem do 12 szt.
coach_lodz
29-09-2010, 19:52
kurde jak tak dobrze mi idzie, to może nawet se w tym roku taki kalendarz "szczele" hehe...
Eeee tam - nadczynność komplikatorów. W razie czego można zagłosować na same dupencje (wszystkie są bjuti, więc sumienie czyste) i już 8 głosów z głowy. Potem tylko jakieś góry, morze, robal, ptaszek i po sprawie ;)
;) u ciebie to takie proste
stecarlos
29-09-2010, 21:11
No i kolejne dziesięć zaznaczeń.
głosy poszły, bardzo fajne fotki krajobrazowe i zwierzątek, o dziwo jak dla mnie te z pięknymi paniami jakieś gorsze :(
Wątek nt. powstawania kalendarza odwiedzono 12126 razy, napisano w nim 175 postów, nadesłano prawie 500 prac, a jak narazie tylko 266 (na 1438 odwiedzin) osób było łaskawe wziąć udział w głosowaniu. Pozwalam sobie na nieśmiałą sugestię, że wartałoby tą statystykę nieco poprawić. Specjalnie ograniczyliśmy w tym roku ilość prac finałowych, aby głosujących palce od klikania nie rozbolały.
grzegorzant
01-10-2010, 09:53
wlaśnie po ostrej walce z sobą, kliknąłem 12 razy :)
Głos oddany. Jak wygospodaruje parę złotych z budżetu... to może nawet ośmielę sobie kupić kalendarz.
Jaki będzie przybliżony koszt kalendarza ? (oczywiście zdaje sobie sprawę z tego że jest bezcenny ;) )
Azazel85
01-10-2010, 13:13
Tegoroczny kosztował trzydzieści-kilka złotych. Przyszłoroczny nie powinien być chyba jakoś drastycznie droższy :)
P.S. Głosy oczywiście poszły, daaaawno temu - tj. zaraz po pojawieniu się ankiety :)
Poszło 12 głosów :) Ciężko było...:p
Sorry, Czornyj. U mnie bez głosów na panie :)
mibartek
01-10-2010, 22:54
zagłosowałem ;-)
jak będą 2 moje upatrzone foty to kupie kalendarz choćby dla samej możliwości powieszenia ich potem w ramce na ścianie.
jendrusz
02-10-2010, 09:52
Zagłosowałem i sprawiło mi to mnóstwo frajdy :)
krzysztof jot
02-10-2010, 12:58
niektóre :)
tak naprawdę, to ledwo na 6-cio kartowy kalendarz plus okładka, co sugerowałbym dla zachowanie jakości poprzednich lat.
Zaglosowalem, choc nie wybieralem 12 sztuk na sile. Zadowolilem sie 9-cioma :)
Maciek R
02-10-2010, 14:03
Ja też głosowałem, oby chociaż kilka prawdziwych "perełek" dla mnie znalazło się w kalendarzu i też wezmę. Poziom prac naprawdę wysoki, jak dla mnie. :)
woytec60
02-10-2010, 16:04
Genialna w swej prostocie metoda :)
Tyle, że do kobitek dokooptowałem landszafty bo tak mi kalendarza pasuje ;)
Wątek nt. powstawania kalendarza odwiedzono 12126 razy, napisano w nim 175 postów, nadesłano prawie 500 prac, a jak narazie tylko 266 (na 1438 odwiedzin) osób było łaskawe wziąć udział w głosowaniu. Pozwalam sobie na nieśmiałą sugestię, że wartałoby tą statystykę nieco poprawić. Specjalnie ograniczyliśmy w tym roku ilość prac finałowych, aby głosujących palce od klikania nie rozbolały.
Popieram.
Głosować Panie i Panowie, do urn!
Blasius.G
02-10-2010, 17:29
Niestety nie pomogę. Oto powód: Drugi post od dołu. http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=158716&page=2 Nie ma szans by się zdjęcia u mnie załadowały. Najwyżej kilka. I tak jestem szczęśliwy, że wogóle na forum mogę teraz wejść i coś napisać. Proszę o łagodny wymiar kary;)
Rok temu poziom byl wyzszy - tam za duzo mi sie podobalo i musialem wyrzucac. Tu pierwsza tura - 6 pewniakow, potem 2 jeszcze dolozone. Na szczescie skonczy sie tak jak zawsze, czyli kazdy glosuje na te 6-8, ale sporo prac zostanie wybranych, bo gusta sa rozne. Tylko jedna Pani wybrana w moim wypadku - jest tak piekna, ze wiecej kobiet nie potrzebuje :)
Głosy oddane. Pewnie kupię ten kalendarz :)
woytec60
03-10-2010, 08:47
...Pewnie kupię ten kalendarz :)
Musowo trzeba kupić bo zeszłorocznemu zostało już tylko dwie kartki ;)
Do końca głosowania pozostała mniej niż doba!
Koniec we wtorek o 21.52
Do końca głosowania pozostała mniej niż doba!
Koniec we wtorek o 21.52
Jacku, intryguje mnie skąd wzięła się taka dziwna godzina zakończenia? Nie mogła być to np. północ, albo jakaś inna "równa" godzina? ;)
Wystawiając ankietę wpisujemy czas trwania a nie do kiedy ma trwać. W tym przypadku 7 dni. Stąd dziwna godzina zakończenia:)
Zagłosowane. Na wrzesień, październik, listopad i grudzień głosów nie starczyło. 8 perełek.
Pozostało 10 godzin do zamknięcia. Dobijemy do 500 głosujących?
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=159395
Rafał_Sz
05-10-2010, 16:07
Jeszcze 5 godzin :)
Kurdę, czuję się jak w Sylwestra, tylko jestem bardziej trzeźwy. :D
Kurdę, czuję się jak w Sylwestra, tylko jestem bardziej trzeźwy. :D
Spokojnie jeszcze zdążysz się zrobić:D:D:D
Dobra zostało niedużo czasu. Na obecną chwilę mamy 485 głosów. To baaardzo mało. Jak nie będzie 500 to nie będzie kalendarza:p
Mariusz888
05-10-2010, 19:22
Ja głosowałem jak tylko się pojawiło to nawet nie mam jak podbić do tych 500 (jak zagłosowałem to pisało że dopiero 3 osoby zagłosowały ;) )
Tak patrzę na ten baner na stronie głównej, kierujący do zdjęć i głosowania - nie ma w nim słowa kalendarz, tylko jakaś, ociekająca krwią COSA NOSTRA - może ludziska boją się, albo nie rozumieją...? ;)
Sendilkelm
05-10-2010, 21:35
jeszcze tylko 2 głosy do 500 :)