Zobacz pełną wersję : Inspiracje do zdjęć
Założyłem post z ciekawości skąd inni Nikoniarze biorą pomysły, natchnienie do zdjęć, cykli etc. Może rozwinąć się całkiem ciekawa dyskusja.
Ja jestem molem książkowym z urodzenia :) dużo czytam i inspiracje znajduję w książkach... często np próbując przenieść daną scenę na kadr albo też z aforyzmów Paulo Coelho.
Wiesz co, taki temat pojawia się chyba co kilka tygodni ;)
Wiem że idzie jesień i gros ludzi narzeka... Więc może go żaden moderator nie usunie a ludzie zaczną się wylewnie wypowiadać. :)
Ja akurat na brak inspiracji jesienią i zimą nie mogę narzekać.
A katalizatorem inspiracji jest u mnie muzyka - wyobraźnia zaczyna wtedy działać na wyższych obrotach...
Zawsze można czerpać inspiracje jak Witkacy.
;)
he he - każda metoda jest dobra :) A Witkacy najgorszej szczerze powiedziawszy nie miał ;)
Ja słucham też muzyki :D
Zawsze można czerpać inspiracje jak Witkacy.
;)
Ja np. szalenie lubię czerpać inspirację jak Witkacy - osobliwie tylko później wogóle nie przejawiam ochoty do robienia zdjęć ;)
Ja np. szalenie lubię czerpać inspirację jak Witkacy - osobliwie tylko później wogóle nie przejawiam ochoty do robienia zdjęć ;)
Ale ważne że inspiracja jednak jest.
Ars gratia artis ;)
Jest już jeden wątek o podobnej treści, który nawiązuje do picia.
Nie ważne, czy potrzebujesz inspiracji, czy masz problem. Napij się, większość forumowiczów poleca taką metodę, więc czemu nie spróbować ;)
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=158191
P.s Możesz odrazu skoczyć do strony 25, bo połowa tego wątku to Mam JD i inne wiskacze i muszę je wypić sam.