Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga
Witam...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img198.imageshack.us/i/dsc7932f.jpg/)
Pozdro.
Droga jak droga, ale to niebo :) Podoba się.
Al Koholik
28-09-2010, 16:25
Pokręć tu jeszcze suwakami, bo warto. Fajny kadr, nie byle jakie niebo, a zdjęcie jakieś mdłe. Coś mi tu na podłodze nie gra...
krzysztofz24
28-09-2010, 17:32
Fajne zestawienie rozswietlonej sloncem podlogi z burzowym niebem, kadrowo mi pasuje...
Sebastianito
28-09-2010, 17:40
Cytuje: "Wiesz co mnie razi, pierwszy plan jaśniejszy od nieba... byłbym na tak ale ekspozycyjnie to nienajlepiej." cytat Locter.
Kadr bdb, ale za Al'em odnosnie pokrecenie suwakami ;)
No i ocieplilbym deko podloge... :D
Cytuje: "Wiesz co mnie razi, pierwszy plan jaśniejszy od nieba... byłbym na tak ale ekspozycyjnie to nienajlepiej." cytat Locter.
Z tym że Panie Sebastianie na tym zdjeciu panowaly zupelnie inne warunki niz na Twoim wez to pod uwage, i zapewniam cie ze akurat tutaj nebo bylo duzo ciemniejsze niz podloga, za to ty na swoim na sile ja rozjasniles. :)
Sebastianito
28-09-2010, 18:05
... za to ty na swoim na sile ja rozjasniles. :)
Nawet bys nie wiedzial gdybym nie napisal...
Bez zlosliwosci.
Nawet bys nie wiedzial gdybym nie napisal...
Bez zlosliwosci.
DObra moze nie nasile, ale pewnie załozyles jakiegos połówke NDka i zapomniales zgasic podlogi, i wyszlo to co wyszlo czyli nienaturalne zdjecie....
Nikonozaur
28-09-2010, 19:41
Mi tam się podoba zestawienie tak kontrastowych warunków, fajna fota.
i mnie również - ładny kontrast kolorystyczny pomiędzy dołem a niebem :)
misiobudrysio
28-09-2010, 19:56
i ja sie dolocze do tej opini
Często przy takich warunkach pogodowych występują duże kontrasty :-) bardzo fajny kadr :-)
anonymos
28-09-2010, 21:14
Mz prawy górny jest trochę za ciemny choć nie robi to poważnego problemu. No i chyba paprocha zostawiłeś na niebie. Poza tym mi się bardzo widzi.
ostrytux
28-09-2010, 22:12
W podobnym klimacie jak poprzednie, w związku z tym tu również mi się podoba.
Dobre foto. Chętnie zobaczył bym szerzej :)
Jako, że lubię "drogowe" kadry i dramatyczne nieba nie ma innego wyjścia jak tylko stwierdzić, że podoba się :).
A może by tak pójść w agresywne BW hmm..., mogłoby być ciekawie ;).
Pablo 77
29-09-2010, 10:09
Miałem podobnie i to jest możliwe.
Ładne ale podłogę możnaby podrasować:)