Zobacz pełną wersję : SB 600 promo w Fotojoker
Witam
Dziś stałem się posiadaczem 600-tki w dobrej cenie. Przecena w FotoJoker z 949 na 789. Taniej niz na allegro (srednio 800 zika plus wysyłka). Polecam wszystkim, ktorzy szukają taniej ! :)
robin102
28-12-2006, 22:12
a SB800 tam nie mają za jekieś 1300 zł powiedzmy . Promocja dotyczy tylko sklepu wysyłkowego czy stoisk FJ też ???
a SB800 tam nie mają za jekieś 1300 zł powiedzmy . Promocja dotyczy tylko sklepu wysyłkowego czy stoisk FJ też ???
Ja kupilem w oddziale FJ Rzeszow w Tesco. Nie wiem jak wyglada sytuacja FJ w internecie. 800-tka chyba kosztowala koło 1380 ale nie jestem na 100 % pewien bo wpatrywałem sie w 600 :)
W sklepie internetowym mają drogo
http://sklep.fotojoker.pl/kategoria.php?id=78
trafiłeś na dobrą okazję :) gratuluje :)
mariuniu
28-12-2006, 22:57
Co do SB800 to ta którą dostałem na gwiazdkę została zakupiona w www.foto-net.pl za 1350zł z calym przewidzianym kompletem, fakturą, gwarancją nikon-polska i polską instrukcją. Realizacja w moim przypadku wyniosła 2 dni ale dlatego że nie mieli na stanie. Wysyłka gratis przy przedpłacie na konto. Sklep pewny - kupowałem sporo u nich wczesniej (obiektyw, jakies drobiazgi). Jak przewidujesz zwrot w ciagu przysługujących 10 dni to nie bierz faktury na firmę bo ci ten przywilej przepada. Niewiele drożej (1360zł) jest SB800 w www.agito.pl (też pewniak) ale tu masz lepiej bo bez wzglądu czy płacisz przelewem czy przy odbiorze masz przesyłkę gratis. Ogólnie z SB800 jestem zadowolony (w sumie to prezent) - naprawdę świetna lampa. Pozdrawiam.
dobra cena jest też w imfoto.pl (http://www.imfoto.pl/index.php?zaw=16&id=50): 1359 zł
Dziś stałem się posiadaczem 600-tki w dobrej cenie. Przecena w FotoJoker z 949 na 789
o kur**... dzis w FJ w Białysmtoku tez za SB 600 zaplacilem właśnie 949 :/
kur**... 200zł ja pie*****
przepraszam za wulgaryzmy
ale za to kupilem 50/1,8 za 499, co jest dobra cena... byl ostatni egzeplaz
mariuniu
28-12-2006, 23:22
dobra cena jest też w imfoto.pl (http://www.imfoto.pl/index.php?zaw=16&id=50): 1359 zł
Tak tylko szkoda że Sławek nie ma gratisowej wysyłki - a to w przypadku tej lampy robi dodatkowe 20 zł przy przedpłacie na konto i 50 zł przy przesyłce z pobraniem. Oczywiście mówimy o szybkiej przesyłce kurierskiej. Oczywiście polecam www.imfoto.pl bo na większość sprzętu nikona ma bardzo atrakcyjne ceny (sam u niego kopowałem) i co tu duzo mówić - super odpowiednie podejście do kupującego.
O kurde....
Dzięki za info.
Jutro podzwonie po wszystkich warszawskich fotojokerach (znając świat nie będzie).
Dziś byłem w arkadii i nie widziałem takiej promocji, ale zobaczymy.
Ciekawe, czy to tylko w Rzeszowie taka promocja, czy w innych miastach też...
jak ktoś jest zainteresowany, to w ramach pomocy forumowej moge sprawdzić FJ w Poznaniu, a jest ich kilka i ewentualnie kupić i wysłać pod wskazny adres :)
50mm w Poznaniu stoi również na połkach po 499zł
jakby co to PW
pozdrawiam, kuba
Ja kupilem w oddziale FJ Rzeszow w Tesco.
Mają jeszcze jakąś sztukę w tej cenie?
Kurde, ja byłbym w razie co zainteresowany, ale nie wiem czy to się opłaca, bo koszty wysyłki też są spore.
qooba jeśli możesz to sprawdz, ja byłbym zainteresowany.
Jutro pojeżdżę, podzwonię i jak nie będzie to chętnie kupie.
Kurde-a ja dziś byłem w FJ i nic, cena 950 zł. Po prostu człowieka może coś trafić!
Mają jeszcze jakąś sztukę w tej cenie?
Na początku myślałem ze sprzedadzą mi tą z wystawy, ale sprzedawca wyjął pudełeczko z szafeczki wystawowej. Podejrzewam, ze może jeszcze pare sztuk tam leży. Na stronie FJ jest telefon do nich można przedzwonić i spytać :)
Ja właśnie obdzwoniłem całą Warszawę i co-cena 949 zł.
Więc nie mam co liczyć na tańszą lampe i ratuje mnie aleDrogo.
Jednak dzięki za info!
ani_qwerty
29-12-2006, 18:13
jak ktoś jest zainteresowany, to w ramach pomocy forumowej moge sprawdzić FJ w Poznaniu, a jest ich kilka i ewentualnie kupić i wysłać pod wskazny adres :)
50mm w Poznaniu stoi również na połkach po 499zł
jakby co to PW
pozdrawiam, kuba
ja byłbym zainteresowany :)
jeśli będzie w cenie <800 to biorę
jutro będę miał chwilę to podjadę, dzisiaj niestety miałem kocioł w pracy i nie miałem już sił...
ani_qwerty
30-12-2006, 10:24
jutro będę miał chwilę to podjadę, dzisiaj niestety miałem kocioł w pracy i nie miałem już sił...
czekam z niecierpliwoscia
Witam
Bylem dzis w FJ Rzeszów Tesco i na wystawie nadal była SB-600-ta za 789. W MM tez lezy tyle ze za 799. Wiec nadal mają jak ktoś chetny !
Pozdrawiam i Szczesliwego Nowego Roku wszystkim Nikonowcom ;)
w Poznaniu niestety po 949zł, poza tym jako ciekawostkę podam wam cenę gripa do D200 - 899zł :)
Z cenami w FJ jest tak -pytałem sprzedawcę szczerze zdziwiony szukając niegdyś aparatu - że cena CZASEM jest ustalana nie dla całej sieci a dla konkretnej lokalizacji. Rozglądając się kiedyś za body stwierdziłem że kilku punktach FJ cena była jednakowa a w jednym -Zabrze M1 -około 200 zł niższa i to bez wielkiego napisu PROMOCJA :)
Dlaczego -pytam -u was jest ten aparat taniej, ostatnia sztuka, porysowany czy coś innego mu dolega?
Otóż w Zabrzu Fotojokier jest na przeciwko wyjścia z MediaMarkt i po prostu muszą konkurować cenowo.
Czasem mają coś taniej niż w innych punktach FJ właśnie z tego względu.
Przypuszczam że podobnie było z tą SB600.
Pozdrawiam w Nowym Roku!
misiek502
02-01-2007, 14:35
Pewnie coś w tym jest w Rzeszowie mogą konkurować z foto-hurtem ale z nimi to nie jest problem konkurować bo z ceny maja mało wspólnego z hurtem a czasami nawet ich asortyment ma mało wspólnego z foto.
Kiedyś zadzwoniłem - kilka miesiecy i zapytałem o slajdy - początkowo nie wiedzieli z czym to się je :D a potem stwierdzili że nie mają:(
Witam
Bylem dzis w FJ Rzeszów Tesco i na wystawie nadal była SB-600-ta za 789. W MM tez lezy tyle ze za 799. Wiec nadal mają jak ktoś chetny !
Pozdrawiam i Szczesliwego Nowego Roku wszystkim Nikonowcom ;)
Mam nadzieję (wiadomo czyją ona jest matką), że jeszcze poczeka przynajmniej jedna na mnie przez jeszcze jakiś niedługi okres czasu...w zeszły piątek miałem jechac do FJ w Tesco, ale nie wypaliło nic z tego... Jeśli w FJ się skończą, to do MM niedaleko (gdy byłem w MM miesiąc temu, to sb600 za 799zł już była).
Odnośnie FotoHurt-u - asortyment sprzętu Nikona w Realu jest całkiem przyzwoity, ale ze swoimi cenami niech idą do lasu...choć i tak najbardziej rozśmieszyła mnie sytuacja w FotoHurcie w Lazurze (czy jak to się pisze) - pytałem o Tamrona 28-75...po 15 minutach sprzedawca powiedział, że Tamron nie ma takiego szkła w swojej ofercie, a tym bardziej nie ma jej w sklepie...przynajmniej miałem niezły ubaw :E
postuluje zeby sb600 była za 600,- a sb800 za 800,-
zielin (http://forum.nikon.org.pl/member.php?u=2627), popieram w 100%:)
Byłem dziś w FJ w Rzeszowie i zakupiłem SB-600 za 789zł. Niestety to była chyba ostatnia sztuka, bo na wystawie już nie było innej SB-600. Nadal jest w MM za 799zł.
Pozdrawiam
Kurde, jak ja wam zazdroszczę.
U nas nie ma takich fajnych cen.
A na str. FJ cena troszkę wygórowana-949 zl.
postuluje zeby sb600 była za 600,- a sb800 za 800,-
coś w tym jest bo SB-400 można dostać już za 480 a pewnie niedługo jeszcze stanieje ;)
No, ja się pochwale.
Dziś zamówiłem SB-600 wprawdzie nie w Fotojokerze, ale w Foto-tip za 839 zł.
Już się nie mogę doczekać jutra :)
Jestem strasznie podekscytowany, jak małe dziecko czekające na Św. Mikołaja :)
Pozdr.
robin102
12-01-2007, 17:49
To dokup do niej porządne PROFI akumulatorki HFR polecam , bo lampa lubi sobię mocno faze pociągnąć. Najlepiej 2 komplety. Jak będziesz potrzebował to Ci kupię u dystrybutora i wyślę.
Jak się żyje z nikonem pod jednym dachem ??? he he he
He, he dobrze.
Spodziewałem się, że zajmie mi z 6 miechów zanim się nauczę podstaw, a jak do tej pory co nieco już o nim wiem.
Teraz właśnie czekam trochę wpieniony na kuriera z moją lampą, ale coś mam złe przeczucia....
Muszę poszukać, bo czytałem twoje wypowiedzi o tych HFR'ach ale pozatym nie wiem o nich nic.
Muszę dasz linka do sklepu który to sprzedaje, bo jakoś nie mogę znaleźć.
No a ile takie HFR'y kosztują?
robin102
12-01-2007, 19:56
Sklep netowy tego nie sprzedaje. U mnie w miescie jest dystrybutor. Sklep fizyczny-realny. 2500mAh po 8zł , a 2000mAh po 6zł.
Żeby bałaganu nie robić napiszę tutaj. Jeśli ktoś szuka taniej SB600, to w Media Markt w Rzeszowie są dwie sztuki za 779zł ;)
Żeby bałaganu nie robić napiszę tutaj. Jeśli ktoś szuka taniej SB600, to w Media Markt w Rzeszowie są dwie sztuki za 779zł ;)
a w Poznaniu nadal po 949 :evil:
niedługo będę miał chyba kasę...
chyba kupię w foto-tipie za 839 a może jeszcze ze zniżką się uda ;)