Zobacz pełną wersję : Pon Jezusicek zyrka na Polskę...
Które? :-? Może przykadrować do samego koła ...
Co z refleksami. Jest też wersja bez. Wydaje mi się, że w tym wypadku dodają trochę atmosfery mistycyzmu. Światłość płynąca z góry ... :-|
Interesuje mnie jak to odbieracie. Uwagi techniczne, wskazówki mile widziane.
Za wszystkie dziękuję.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
[IMG][IMG][IMG][IMG][IMG]http://img203.imageshack.us/img203/124/ponjezusikzyrkajcynakra.jpg]źródło ([IMG)
[IMG][IMG][IMG][IMG][IMG]http://img688.imageshack.us/img688/6305/bwponjezusikzyrkajcynak.jpg]źródło ([IMG)
Pozdrawiam
Piotrek 77
26-09-2010, 17:53
a ciut szerzej? Ażtak bardzo sie nie znam. Ale jak przytniesz do koła to przytniesz te wstążki - ajak by dać by byy całe i troche miejsca z lewej? Kolor bardziej do mnie przemawia. W W ten blik mi nie pasi - w kolorze jest super
inspector
26-09-2010, 18:00
Ładna strobistfota ;-)
Interesuje mnie jak to odbieracie. Uwagi techniczne, wskazówki mile widziane.Za ciasno, a 3 podpisy na zdjeciu, to juz szczyt wszystkiego (nie napisze wprost, ale chyba wiesz o co mi chodzi).
Niniejszym uroczyście nadaję STIGOWI tytuł "BEST-TESTERA".
Dzięki "stig" za uwagi. Wszystkie! Serio! Liczyłem na to, że ktoś z forumowych ... autorytetów wypowie się w kwestii podpisów. Daje to cholerną pewność i gwarancję.
Już wyjaśniam.Otóż Szanowny Kolego, jesteśmy w dziale, w którym jesteśmy. Gdzieś muszę sprawdzić sposoby zabezpieczenia zdjęć. Niestety kolejnych dwóch podpisów nie dostrzegłeś... :razz: , i TO to może być "szczyt wszystkiego (nie napisze wprost, ale chyba wiesz o co mi chodzi)" ... Inna sprawa. Po co od razu kogoś wgniatać, wdeptywać w ziemię, hmmm... Jak widzisz, ja się nad Tobą nie pastwię... :mrgreen: Wręcz przeciwnie... dziękuję... :mrgreen: I pozdrawiam.... :mrgreen:
Niniejszym uroczyście nadaję STIGOWI tytuł "BEST-TESTERA".
Dzięki "stig" za uwagi. Wszystkie! Serio! Liczyłem na to, że ktoś z forumowych ... autorytetów wypowie się w kwestii podpisów. Daje to cholerną pewność i gwarancję.
Już wyjaśniam.Otóż Szanowny Kolego, jesteśmy w dziale, w którym jesteśmy. Gdzieś muszę sprawdzić sposoby zabezpieczenia zdjęć. Niestety kolejnych dwóch podpisów nie dostrzegłeś... :razz: , i TO to może być "szczyt wszystkiego (nie napisze wprost, ale chyba wiesz o co mi chodzi)" ... Inna sprawa. Po co od razu kogoś wgniatać, wdeptywać w ziemię, hmmm... Jak widzisz, ja się nad Tobą nie pastwię... :mrgreen: Wręcz przeciwnie... dziękuję... :mrgreen: I pozdrawiam.... :mrgreen:
Naprawdę uważasz, iż Stig próbował Cię "wdeptać w ziemię"? Ty tak na poważnie? A może musimy założyć dział "zdjęcia do zachwycania się"?
Zabezpieczenie zdjęć? Jakież to cenne zdjęcia już Ci skradziono, że aż tak trzeba się zabezpieczać, w dodatku tu, na forum?
Już wyjaśniam.Otóż Szanowny Kolego, jesteśmy w dziale, w którym jesteśmy.No i? Co ma obrobka zdjec do ilosci podpisow?
Gdzieś muszę sprawdzić sposoby zabezpieczenia zdjęć.Moze daj do sprawdzenia mamie, tacie albo przyjacielowi? :)
Niestety kolejnych dwóch podpisów nie dostrzegłeś... :razz:A gdzie tu niby masz wiecej niz 3 podpisy, o ktorych wspomnialem?
źródło (http://img580.imageshack.us/img580/3312/12561389.jpg)
Skoro na jednym wrzuciles 3, a na drugim 2, to przeciez logicznym jest, ze draznia mnie te 3 widoczne, a nie 2 -- na innym zdjeciu poukrywane, prawda? Moze by tak pomyslec...? :)
Po co od razu kogoś wgniatać, wdeptywać w ziemię,Zacytuj fragment, ktorym Ciebie "wgniotlem i wdeptalem w ziemie", bo chyba masz cos nie-tak z analiza czytanej tresci. :)
Nie wiem po co ci tyle podpisow jezeli wystarczy troche zabawy i cierpliwosci i idzie wszystko wystemplować i tyle z Twojego podpisu.
A gdzie tu niby masz wiecej niz 3 podpisy, o ktorych wspomnialem?
Skoro na jednym wrzuciles 3, a na drugim 2, to przeciez logicznym jest, ze draznia mnie te 3 widoczne, a nie 2 -- na innym zdjeciu poukrywane, prawda? Moze by tak pomyslec...? :)
Było 50, ale 47 misiu zamaskował przez wystemplowanie. Ale nadal tam są, ale my, maluczcy, ich nie możemy dostrzec. ;)
ekonet
1. Znam kilka szczytów. Szczyt głupoty, szczyt hałasu, szczyt nieudolności, szczyt lenistwa... ale "szczyt wszystkiego " toż to... szczyt pejoratywnych szczytów... :) "szczyt wszystkiego" - czyli czego? Moim zdaniem tego typu określeń odnoszących się bezpośrednio do osoby autora, nie do jego pracy należy bezwzględnie unikać i ... piętnować :) Dobrze żeby wszyscy o tym pamiętali!
2. "Jakież to cenne zdjęcia już Ci skradziono". "Cenne" - pojęcie subiektywnie względne nie do wyjaśnienia tym, którzy nie rozumieją. Moim Klientom - często.
3. "że aż tak trzeba się zabezpieczać, w dodatku tu, na forum" - umieściłem zdjęcie w określonym dziale, w określonym celu. Wydawało mi się to proste i jasne. Test wypadł tak jak oczekiwałem. Uważam, że dział wybrałem również odpowiedni. Radzę przeczytać od początku!
Stig
1) Kwestie ilości podpisów i motywy ich zamieszczenia już wyjaśniłem.
2) "Zacytuj fragment, ktorym Ciebie "wgniotlem i wdeptalem w ziemie", bo chyba masz cos nie-tak z analiza czytanej tresci" - patrz wyżej... a tak zwyczajenie jest to zbyt napastliwe. Koryguję! Rzeczywiście nadużyłem w tej sytuacji zwrotu "kogoś wgniatać, wdeptywać w ziemię" Bardziej adekwtny nasuwa mi się "zdołować"! (nie napisze wprost, ale chyba wiesz o co mi chodzi)...:)
3) Bardzo by mi pomogła ocena czy to zdjęcie i obróbka podoba się, nie podoba, zatrzymuje oko - nie, tytuł pasuje - nie. Ale dziękuję i za to - "Za ciasno, a 3 podpisy na zdjęciu..." . Resztę pomijam...:)
Dzięki za uwagi. Wszystkie są dla mnie ważne.
Jestem zawalony zleceniami i za chwilę wyjeżdżam na kilka dni. Proszę więc ewentualnego mojego milczenia nie brać za przejaw arogancji.
Pozdrawiam
ekonet Super Moderator -"Było 50, ale 47 misiu zamaskował przez wystemplowanie..." - tego typu uwagi są moim zdaniem poniżej poziomu Super Moderatora. Poniżej jakiegokolwiek poziomu...:/
Piotrek 77
27-09-2010, 17:37
A dlaczego nie można ukryc czegoś w zdjeciu tak by to nie było widoczne? Przeciez sa ukryte obrazy czy