PDA

Zobacz pełną wersję : Gollob mistrzem świata

mycza
26-09-2010, 00:09
Nie wiem jak Wy, ale ja się z tego powodu bardzo cieszę. Kolega, który to oglądał twierdzi, że sędziowie skrzywdzili swoim werdyktem Hampela, przez co stracił szansę o wygraną w generalnej klasyfikacji.

wreszelski
26-09-2010, 00:20
Komu jak komu ale gollobowi sie nalezalo mistrzostwo. pamietam 10 lat temu jak kontuzja go tego pozbawila. ale dramat byl.
a co do jarka to ciezko powiedziec. z harrisem rowno wjechali na linie. nie mialem zbyt dobrej jakosciowo relacji wiec ciezko mi sie wypowiadac. a sedzia byl Polak wiec mogl hampela przepuscic do finalu. i tak nie zagrozilby tomkowi. teraz mam nadzieje ze obroni drugie miejsce i bedziemy miec dwoch polakow na pudle. a jest jeszcze szansa ze rysiu holta bedzie 4 wiec 2i pol polaka w pierwszej 4 to by bylo cos :) chociaz 2 w pierwszej 3 to i tak duzo :)

Grzegorka
26-09-2010, 10:30
Nie wiem jak Wy, ale ja się z tego powodu bardzo cieszę. Kolega, który to oglądał twierdzi, że sędziowie skrzywdzili swoim werdyktem Hampela, przez co stracił szansę o wygraną w generalnej klasyfikacji.

Moim (i chyba nie tylko moim) zdaniem Jarek był o włos przed Harrisem. Czasem decyzje arbitrów mnie zadziwiają, ale cóż... nie pierwszy i nie ostatni raz. Do tego polski sędzia... ech... Pozostaje mieć nadzieję, że dwa pierwsze miejsca będą nasze :) A Tomkowi naprawdę się tytuł należał, po tylu latach walki o to.

mycza
26-09-2010, 10:38
Bez dwóch zdań, złoto należało się Gollobowi. Cieszy też fakt, że mamy MŚ drużynowo i indywidualnie!

Grzegorka
26-09-2010, 10:43
Ano :) Dobry rok... :)
Mi szkoda tylko, że w takim dobrym żużlowo roku z koziołków lubelskich jak zwykle w najważniejszym momencie uszło powietrze i jak nic nie zrobią, to zapewne kolejny rok będziemy jeździć w II lidze :(

dziekan77
26-09-2010, 10:53
Pewnie że Gollobowi się to należało.. a Jarek ma jeszcze czas.. mam nadzieję że w przyszłym roku do stawki dołączy jeszcze Kołodziej i razem chłopaki dadzą czadu!
Dzisiaj jadę jeszcze na meczyk Unii świętować mistrzostwo.. to był bardzo dobry sezon...

wreszelski
26-09-2010, 13:24
Pewnie że Gollobowi się to należało.. a Jarek ma jeszcze czas.. mam nadzieję że w przyszłym roku do stawki dołączy jeszcze Kołodziej i razem chłopaki dadzą czadu!
Dzisiaj jadę jeszcze na meczyk Unii świętować mistrzostwo.. to był bardzo dobry sezon...

to do zobaczenia na stadionie :)
ciekawe jaki sklad bedzie na przyszly rok. nie bedzie adamsa. slyszalem glosy ze jarek ma isc do rzeszowa. co z juniorami? duzo znakow zapytania na przyszly sezon. ja bym crumpa w skladzie widzial :)

dziekan77
26-09-2010, 15:52
to do zobaczenia na stadionie :)
ciekawe jaki sklad bedzie na przyszly rok. nie bedzie adamsa. slyszalem glosy ze jarek ma isc do rzeszowa. co z juniorami? duzo znakow zapytania na przyszly sezon. ja bym crumpa w skladzie widzial :)

myślę że z tym rzeszowem to tylko plotka którą ktoś sztucznie rozdmuchał.. tak więc jestem raczej spokojny o przyszły sezon. ma wrócić K Kasprzak i chyba Pawlicki też . bedzie dobrze..:)

PS troche mnie pogoda dzisiaj niepokoi, bo nad Wschową chmury i nie wiem czy sie deszczu nie doczekamy czasami... ale na stadionie i tak będzie goroąco..:)

wreszelski
26-09-2010, 23:44
myślę że z tym rzeszowem to tylko plotka którą ktoś sztucznie rozdmuchał.. tak więc jestem raczej spokojny o przyszły sezon. ma wrócić K Kasprzak i chyba Pawlicki też . bedzie dobrze..:)

PS troche mnie pogoda dzisiaj niepokoi, bo nad Wschową chmury i nie wiem czy sie deszczu nie doczekamy czasami... ale na stadionie i tak będzie goroąco..:)

w koncu nie dojechalem ;/ jak sie udal mecz?
jarek ma odejsc bo jakis sponsor jest z rzeszowa i ma w umowie ze bedzie startowal w rzeszowie. nie wiem na ile to prawda.
no jak krzysiu z pawlickim wroca to juz bedzie cos :) slyszalem w poznaniu ze jurica ma przyjsc do nas :)

prz3mo
27-09-2010, 07:23
Tak jak wspomnieli poprzednicy - należał mu się tytuł mistrza świata, bo w tym roku Gollob miażdży :)
Nie pałałem nigdy do Golloba jakąś szczególną sympatią, ale ciesze się, że tytuł zdobył jako zawodnik Stali Gorzów.

Rafał_Sz
27-09-2010, 08:20
Czyli, że wygrał?

:);)

Grzegorka
09-10-2010, 21:28
No to mamy i mistrza i wicemistrza :) Hampel na drugim schodku podium :) Stanowczo dobry sezon !!!

stalen
10-10-2010, 00:32
Ten rok faktycznie udał się naszym żużlowcom. Wzięli praktycznie prawie wszystko co było do wzięcia. Drużynówka - złoto, indywidualnie - złoto -Gollob, srebro - Hampel i Holta 4. Gratualacje.