Zobacz pełną wersję : Fake czy nie fake....
Materiał tylko dla dorosłych
http://www.youtube.com/watch?v=yKjsUL-escE
nie wygląda mi to na fake... przerażające...
Ciezko stwierdzic ale na fake to nie wyglada, masakra sczerze mowiac.
hmm... ale zobaczcie jak ona leży po tym wypadku. Jakby auto w nią tak uderzyło to leżała by chyba obok auta, a nie częściowo pod autem. Ale nie wiem, może się mylę. Wygląda jednak strasznie, to fakt.
rychu_cmg
21-09-2010, 13:39
faktycznie moment zderzenia wygląda bardzo dziwnie
Rafał_Sz
21-09-2010, 13:41
Coś mi tu nie pasuje. Przy tej sile uderzenia powstało by widoczne wgniecenie na masce, poza tym ciało przeważnie leci (niskie auto) na szybę.
Fake. W krótkiej wersji jest na końcu napis, że to fake.
Poza tym nie dałby rady takim samochodem przejechać po człowieku i na dodatek nie mieć krwi na masce czy wgniecenia.. Wszystko jest zbyt liniowe. Ciało powinno być przed autem, a nie pod.
Nie tylko dla dorosłych. Niech dzieci wiedzą, jak mogą skończyć się nieodpowiedzialne i głupie żarty.
Jak dla mnie to fake. Bardzo nienaturalnie ją wciągnęło pod samochód. Do tego przednie lewe koło niby po niej przejechało, jednak samochodu nie podbiło do góry
Jasne, że fake, ale dobre... Po pierwsze gdyby było prawdziwe, to nie byłoby tego na YT. Co do samego uderzenia, to nie wieżę, że auto o tak niskim prześwicie wciągnęłoby laskę pod koła, raczej wyrzuciło na maskę/szybę, tym bardziej jeżeli choć trochę wcisnął hamulec - w tym momencie przednie amory jeszcze bardziej siadają zwiększając docisk.
http://www.youtube.com/watch?v=2gwTl7Qwj-M&NR=1 dla tych co nie są przekonani, że film jest fakeiem
Ewidentna ściema :lol: Po pierwsze laska poleciałaby na szybę, a nawet gdyby w jakiś przeczący fizyce sposób wpadła pod samochód, to jakim cudem nagle wystaje z prawej strony pod drzwiami kierowcy? Wyczołgała się? A kierowca będąc w totalnym szoku tak szybko wysiadł i od razu zamknął drzwi stając obok, akurat kiedy koleś niby zbiegał po schodach, mimo wszystko namiętnie wszystko filmując? Nie róbmy sobie jaj :D
Michal_C
21-09-2010, 14:03
Jak wejdziecie na YouTube to tam obok jest pełno filmików pokazujących, że to fake.
Pozdr
Dwie rzeczy zauważyłem w tym filmie.
1. Ładna niunia;)
2. Widać, że w momencie "uderzenia" był manekin/balon z przywiązaną liną do "nóg", a nie człowiek!
Czym tu się fascynować - zwykły, idiotyczny film z USA jakich wiele...
Pz
po pierwsze, to kto normalny w takiej chwili utrzyma kamerę/aparat/telefon w dłoni? wszystko jasne
2. Widać, że w momencie "uderzenia" był manekin/balon z przywiązaną liną do "nóg", a nie człowiek!
To nie był manekin - to były zdjęcia laski w różnych pozach nałożone na poszczególne klatki filmu.
po pierwsze, to kto normalny w takiej chwili utrzyma kamerę/aparat/telefon w dłoni? wszystko jasne
Dokładnie. Fake.
Swoją droga posrane trzeba mieć żeby takie rzeczy wymyślać i umieszczać w sieci. Nie wiem po co to komu.
auto nawet nie naruszone :D
Leatherface
21-09-2010, 15:31
Swoją droga posrane trzeba mieć żeby takie rzeczy wymyślać i umieszczać w sieci. Nie wiem po co to komu.
Wróć do początku tego wątku :lol: (poczynając do sprawdzenia jego tytułu)