Zobacz pełną wersję : ProshowGold - nie liczy DVD
No i postanowił się ów wynalazek na mnie wypiąć. Zrobiłem prezentację składającą się z 6 części. Menu, szmery, bajery i..... Doopa blada. Exe liczy i ładnie biega. Blu-ray też liczy, choć nie wiem czy biega, bo nie mam na czym wypalić obrazu. A DVD z cholerę, wylatuje cały program w cosmos, zaraz po opcji "zapisz".
Ponieważ robota dosyć pilna, więc mam pytanko: Czym innym mógłbym to złożyć do formatu DVD. Oczywiście jak ktoś już spotkał się z takim problemem i go rozkminił, to chętnie posłucham rad.
Sama prezentacja w ProshowGold do MPEG2
a potem Nero Vision do DVD...
Subiektywnie wydaje mi się ze jakość obrazu jest nawet nieco lepsza.
Sama prezentacja w ProshowGold do MPEG2
a potem Nero Vision do DVD...
Subiektywnie wydaje mi się ze jakość obrazu jest nawet nieco lepsza.
Coś mi się wydaje, iż tego nero to za free nie dają, a do jutra raczej nie kupię. Oj ciężka nocka się zapowiada.
Coś mi się wydaje, iż tego nero to za free nie dają, a do jutra raczej nie kupię. Oj ciężka nocka się zapowiada.
Ja dostałem jako składnik wersji OEM do nagrywarki.
zapisz jako obraz DVD
Gienialne! I co mam zapisać w tym obrazie? EXE, czy avi?
Nigdy nie nagrywam płytki PSG, tylko zapisuję jako ISO. A później wypalam. Sęk w tym że właśnie nie tworzy tego obrazu dla DVD.
Dobra problem rozwiązałem i jest już OK. Reinstalka programu pomogła, choć nadal nie wiem co mu się w pacynie pokićkało i jednego dnia działał, a drugiego już nie.