PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Enty po raz enty...

Locter
15-09-2010, 18:27
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img683.imageshack.us/i/mg1346h.jpg/)

borregaard
15-09-2010, 18:33
Chyba "przykryłeś" pewne niedociągnięcia mgiełką..nie wiem czy to dobry pomysł..,na poprzednim zdjęciu jej nie było,a niebo niezbyt,również.../.W każdym razie masz ekstra miejscówkę..Kolorki dobre robisz.

Greg77
15-09-2010, 18:35
No mgielka PSowa, a raczej NIKowa (moge sie mylic), jednak to zdjecie mi sie podoba, jest calkiem ladne i kadr czysty i poukladany.....fajnie, proponuje przy innym swietle jeszcze raz dokladnie ten sam kadr

Locter
15-09-2010, 18:37
No mgielka PSowa, a raczej NIKowa (moge sie mylic), jednak to zdjecie mi sie podoba, jest calkiem ladne i kadr czysty i poukladany.....fajnie, proponuje przy innym swietle jeszcze raz dokladnie ten sam kadr

NO NIKowa, NIKowa, nie moglem zastac na miejscu to musialem sam dorobić... ;)

Greg77
15-09-2010, 18:38

:mrgreen: trzeba sobie jakos radzic:D

Ale kadr mi sie bardzo podoba.....

PABLOOK
15-09-2010, 18:56
No i nawet taka syntetyczna mgiełka daje wyobrażenie jakiej tajemniczości nabiera to miejsce. Jeszcze ciekawe światło i najważniejsze: MUSISZ TAM BYĆ!
Czekam, czekam, cały czas czekam :).

wingeo
15-09-2010, 18:59

..... gdybyś te dwa grubsze drzewka dał z "-" , .... to ja kupuję:D

Nikonozaur
15-09-2010, 19:18
..... gdybyś te dwa grubsze drzewka dał z "-" , .... to ja kupuję:D
Już niech nie przesadza, drzew znaczy, mgłę już dorobił, ostatnio w niektórych rejonach to ponoć w modzie... :mrgreen:
To zdjęcie najbardziej mi pasuje z całej serii, którą obserwowałem, ale jakoś nie trafiała do mnie. Kadr masz dobry, ale na TE warunki musisz niestety poczekać.

judith_manson
15-09-2010, 19:31
na nie. odpusc juz sobie ten las i daj nam jakas inna wizje,

dem
15-09-2010, 19:34
Podoba mi się kadr, ale mgiełkę chyba bym sobie podarował. Nieco nienaturalnie wyszło.

harb
15-09-2010, 20:03
Podoba mi się kadr, ale mgiełkę chyba bym sobie podarował. Nieco nienaturalnie wyszło.

nienaturalnie, bo jest niepociągnieta do samej podłogi przez co nie ma umocowania i dlatego jest łatwe do rozszyfrowania ze zrobiona jest narzędziem :)

Bartekkw
15-09-2010, 20:11
Fajnie wyszło - miejsce super

GUINNESSts
15-09-2010, 20:49
Nie spiesz sie tak!!! Zaczekaj na te mgielki. I walcz bo jestem pewien, ze zaskoczysz. Masz determinacje do tego typu trudnych kadrow. I wychodzi Ci to!

Locter
15-09-2010, 21:02
nienaturalnie, bo jest niepociągnieta do samej podłogi przez co nie ma umocowania i dlatego jest łatwe do rozszyfrowania ze zrobiona jest narzędziem :)

SPecjalnie nie robilem jej do samej podlogi, nawet we mgle to co jest blisko jest mniej zamglone niz to co jest na dalszych planach, a to co masz przed nosem jest wogóle nie zamglone. tak dziala ludzkie oko....

Dziekuje za komentarze.

darek_d
15-09-2010, 21:03
Będę czekał, miejsce super, wolałbym bardziej mrocznie.

krzysztofz24
16-09-2010, 13:03
Nie chce zebys pomyslal ze sie wymadrzam bo tak absolutnie nie jest...ale masz zaje...ta miejscowke. Zlap ten moment i dodrze obrob, najlepiej jak potrafisz, kiedy bedzie mrocznie i klimatycznie , KIEDY ENTY BEDA SZLY NA WOJNE!!! ( cytujac zdanie z ekranizacji "Władcy Pierscienia")...a nie dajesz tu jakas mgielke z Ps-a. Czasami dajesz super wymiatajace foty , a czasami odnosze wrazenie ze nie wiesz o co ci chodzi i co chcesz pokazac.

Zrob tak JAKBY ENTY SZLY NA WOJNE! a bedzie genialnie!

P.S Michal tylko nie mysl ze sie ciebie jakos czepnalem...ale ja po prostu wierze ze jstes w stanie zrobic taka zajebista fote z tej miejscowy jak napisalem.
P.S Sie kurde wkrecilem;-)...mam nadzieje ze mnie rozwalisz nastepna fota:-).

Locter
16-09-2010, 15:21
Nie chce zebys pomyslal ze sie wymadrzam bo tak absolutnie nie jest...ale masz zaje...ta miejscowke. Zlap ten moment i dodrze obrob, najlepiej jak potrafisz, kiedy bedzie mrocznie i klimatycznie , KIEDY ENTY BEDA SZLY NA WOJNE!!! ( cytujac zdanie z ekranizacji "Władcy Pierscienia")...a nie dajesz tu jakas mgielke z Ps-a. Czasami dajesz super wymiatajace foty , a czasami odnosze wrazenie ze nie wiesz o co ci chodzi i co chcesz pokazac.

P.S Michal tylko nie mysl ze sie ciebie jakos czepnalem...ale ja po prostu wierze ze jstes w stanie zrobic taka zajebista fote z tej miejscowy jak napisalem.

Dawno nie otrzymalem tak fajowego komentarza, dzieki Krzysiek, las jeszcze będzie, mam juz inny na oku, bliżej i większy, jak czas pozwoli to tam wyrusze o świcie. ;)

jurek1906
16-09-2010, 15:53
Dół zdjęcia jest bardzo dobry :),

Reju
16-09-2010, 16:02

Pięknie Krzychu to rozpracowałeś ...i ja wierzę ,że się uda dla Loctera trafić idealną pogodę bo idealne miejsce już ma...do boju Enty ;)