Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Enty po raz enty...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img683.imageshack.us/i/mg1346h.jpg/)
borregaard
15-09-2010, 18:33
Chyba "przykryłeś" pewne niedociągnięcia mgiełką..nie wiem czy to dobry pomysł..,na poprzednim zdjęciu jej nie było,a niebo niezbyt,również.../.W każdym razie masz ekstra miejscówkę..Kolorki dobre robisz.
No mgielka PSowa, a raczej NIKowa (moge sie mylic), jednak to zdjecie mi sie podoba, jest calkiem ladne i kadr czysty i poukladany.....fajnie, proponuje przy innym swietle jeszcze raz dokladnie ten sam kadr
No mgielka PSowa, a raczej NIKowa (moge sie mylic), jednak to zdjecie mi sie podoba, jest calkiem ladne i kadr czysty i poukladany.....fajnie, proponuje przy innym swietle jeszcze raz dokladnie ten sam kadr
NO NIKowa, NIKowa, nie moglem zastac na miejscu to musialem sam dorobić... ;)
:mrgreen: trzeba sobie jakos radzic:D
Ale kadr mi sie bardzo podoba.....
No i nawet taka syntetyczna mgiełka daje wyobrażenie jakiej tajemniczości nabiera to miejsce. Jeszcze ciekawe światło i najważniejsze: MUSISZ TAM BYĆ!
Czekam, czekam, cały czas czekam :).
..... gdybyś te dwa grubsze drzewka dał z "-" , .... to ja kupuję:D
Nikonozaur
15-09-2010, 19:18
..... gdybyś te dwa grubsze drzewka dał z "-" , .... to ja kupuję:D
Już niech nie przesadza, drzew znaczy, mgłę już dorobił, ostatnio w niektórych rejonach to ponoć w modzie... :mrgreen:
To zdjęcie najbardziej mi pasuje z całej serii, którą obserwowałem, ale jakoś nie trafiała do mnie. Kadr masz dobry, ale na TE warunki musisz niestety poczekać.
judith_manson
15-09-2010, 19:31
na nie. odpusc juz sobie ten las i daj nam jakas inna wizje,
Podoba mi się kadr, ale mgiełkę chyba bym sobie podarował. Nieco nienaturalnie wyszło.
Podoba mi się kadr, ale mgiełkę chyba bym sobie podarował. Nieco nienaturalnie wyszło.
nienaturalnie, bo jest niepociągnieta do samej podłogi przez co nie ma umocowania i dlatego jest łatwe do rozszyfrowania ze zrobiona jest narzędziem :)
Bartekkw
15-09-2010, 20:11
Fajnie wyszło - miejsce super
GUINNESSts
15-09-2010, 20:49
Nie spiesz sie tak!!! Zaczekaj na te mgielki. I walcz bo jestem pewien, ze zaskoczysz. Masz determinacje do tego typu trudnych kadrow. I wychodzi Ci to!
nienaturalnie, bo jest niepociągnieta do samej podłogi przez co nie ma umocowania i dlatego jest łatwe do rozszyfrowania ze zrobiona jest narzędziem :)
SPecjalnie nie robilem jej do samej podlogi, nawet we mgle to co jest blisko jest mniej zamglone niz to co jest na dalszych planach, a to co masz przed nosem jest wogóle nie zamglone. tak dziala ludzkie oko....
Dziekuje za komentarze.
Będę czekał, miejsce super, wolałbym bardziej mrocznie.
krzysztofz24
16-09-2010, 13:03
Nie chce zebys pomyslal ze sie wymadrzam bo tak absolutnie nie jest...ale masz zaje...ta miejscowke. Zlap ten moment i dodrze obrob, najlepiej jak potrafisz, kiedy bedzie mrocznie i klimatycznie , KIEDY ENTY BEDA SZLY NA WOJNE!!! ( cytujac zdanie z ekranizacji "Władcy Pierscienia")...a nie dajesz tu jakas mgielke z Ps-a. Czasami dajesz super wymiatajace foty , a czasami odnosze wrazenie ze nie wiesz o co ci chodzi i co chcesz pokazac.
Zrob tak JAKBY ENTY SZLY NA WOJNE! a bedzie genialnie!
P.S Michal tylko nie mysl ze sie ciebie jakos czepnalem...ale ja po prostu wierze ze jstes w stanie zrobic taka zajebista fote z tej miejscowy jak napisalem.
P.S Sie kurde wkrecilem;-)...mam nadzieje ze mnie rozwalisz nastepna fota:-).
Nie chce zebys pomyslal ze sie wymadrzam bo tak absolutnie nie jest...ale masz zaje...ta miejscowke. Zlap ten moment i dodrze obrob, najlepiej jak potrafisz, kiedy bedzie mrocznie i klimatycznie , KIEDY ENTY BEDA SZLY NA WOJNE!!! ( cytujac zdanie z ekranizacji "Władcy Pierscienia")...a nie dajesz tu jakas mgielke z Ps-a. Czasami dajesz super wymiatajace foty , a czasami odnosze wrazenie ze nie wiesz o co ci chodzi i co chcesz pokazac.
P.S Michal tylko nie mysl ze sie ciebie jakos czepnalem...ale ja po prostu wierze ze jstes w stanie zrobic taka zajebista fote z tej miejscowy jak napisalem.
Dawno nie otrzymalem tak fajowego komentarza, dzieki Krzysiek, las jeszcze będzie, mam juz inny na oku, bliżej i większy, jak czas pozwoli to tam wyrusze o świcie. ;)
jurek1906
16-09-2010, 15:53
Dół zdjęcia jest bardzo dobry :),
Pięknie Krzychu to rozpracowałeś ...i ja wierzę ,że się uda dla Loctera trafić idealną pogodę bo idealne miejsce już ma...do boju Enty ;)