Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Odbicie...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img830.imageshack.us/img830/7497/05096.jpg)
O ja cie pier... nicze :p Niebo jest kapitalne, i to odbicie w klaluzy ... szkoda, ze nie byla wieksza ;)
krzysztofz24
15-09-2010, 14:32
Niebo malina:-), a to odbicie super dopelnia zdjecie calosciowo...
I kto ostatnio coś wspominał o cudach natury ;)?
Jest super :)!
Takie fotografie uwielbiam. Piękne niebo okraszone super kolorystyką.
Jakby tak jeszcze jakiś bajerancki motyw na podłodze wylądował, ale i kałuża nie jest zła ;).
Do podłogi nie będę się czepiał, bo cała fota ma świetny przekaz i bardzo mi się podoba :).
Graty Darku :)!
Sebastianito
15-09-2010, 14:59
No tego to sie nie spodziewalem... Swietnie zlapane i ciekawie wykombinowane. Podoba sie!
jacekz40
15-09-2010, 15:03
O ja cie pier... nicze :p Niebo jest kapitalne, i to odbicie w klaluzy ... szkoda, ze nie byla wieksza ;)
Hubert a moze właśnie lepiej, że mała kałuża, bo w takim układzie bardziej kontrastuje z całym podłożem. Super fotka :)
no no kolega się rozwija - za innymi, fajna fota :)
Kurczaki wow! Nie mam pytan, znakomite!
Pięknie wyszło, kałuża świetnie dopełnia kadr.
ankasz007
15-09-2010, 15:29
Piękne to lustro, robi wrażenie, gratulacje!
Przedni kadr :-) congratulations :-)
borregaard
15-09-2010, 18:02
Super w kadrze,ale dla mnie za jagodowo...deko.
Celeborn
15-09-2010, 18:05
Grobla w Mścichach to jest to! ładnie.
GUINNESSts
15-09-2010, 18:16
Kolorkowo bardzo zdecydowanie na plus mz. Kadr tez dobry. Szkoda jedynie, ze nie dalo sie bohaterki w mocnym i technicznie swieci lekko. Uwagami jednak nie musisz sie przejmowac. Mz jedynie i takie forum.
Calosc odbieram bardzo pozytywnie:) Podoba sie:)
borregaard
15-09-2010, 18:19
Kolorkowo bardzo zdecydowanie na plus mz. Kadr tez dobry. Szkoda jedynie, ze nie dalo sie bohaterki w mocnym i technicznie swieci lekko. Uwagami jednak nie musisz sie przejmowac. Mz jedynie i takie forum.
Calosc odbieram bardzo pozytywnie:) Podoba sie:)
Jeśli nie miałby się przejmować uwagami,to jedynie wstawiać do art gallery i sklepu...:D..i czekać na ...uznanie i zmiłowanie..:mrgreen:
Pablo 77
15-09-2010, 20:05
Świetne!!!!
Niebo ujmuje kolorystyką:)
Bartekkw
15-09-2010, 20:14
niebo robi tą fotę - BDB
GUINNESSts
15-09-2010, 20:27
Jeśli nie miałby się przejmować uwagami,to jedynie wstawiać do art gallery i sklepu...:D..i czekać na ...uznanie i zmiłowanie..:mrgreen:
Okresl Darkowi, czy na zmilowanie, czy uznanie?
Nie pisalem do Ciebie;):) Jednak rozumiem Twoje "gupawki"...;)
wyszlo Darku super , swietnie ci kolory zagraly
borregaard
15-09-2010, 20:36
Okresl Darkowi, czy na zmilowanie, czy uznanie?
Nie pisalem do Ciebie;):) Jednak rozumiem Twoje "gupawki"...;)
Ja też nie pisałem do Ciebie i nie pisałem ,że głupawo,stąd nie rozumiem Twoich"gupawek" cokolwiek one znaczą..
Tu nie ma czego tłumaczyć...popuść stringi,jakiś "czepliwy "jesteś ,ostatnio...Ja nie zamierzam OT-ek generować...Dla mnie EOT.
GUINNESSts
15-09-2010, 20:58
Ja też nie pisałem do Ciebie i nie pisałem ,że głupawo,stąd nie rozumiem Twoich"gupawek" cokolwiek one znaczą..
Tu nie ma czego tłumaczyć...popuść stringi,jakiś "czepliwy "jesteś ,ostatnio...Ja nie zamierzam OT-ek generować...Dla mnie EOT.
Spojrz na to kogo zacytowales, podciagnij gacie, zamknij korek od flachy i zajmij sie fotografią;);):)
Rowniez zartuje, jak mam nadzieje i Ty;) (Gupawo;))
Wiem, że wszystkim nie pasują moje fotki. Widać jak drażliwe są ;), dzięki wszystkim za komentarze i rady.
GUINNESSts
15-09-2010, 21:03
Wiem, że wszystkim nie pasują moje fotki. Widać jak drażliwe są ;), dzięki wszystkim za komentarze i rady.
Pasuja,pasuja Darku. Takie forum. Przekazuje jedynie co widze. I nie musisz sie z tym zgadzac.
borregaard
15-09-2010, 21:05
To nie Twoje foty są drażliwe....:wink:
One się mogą podobać,są coraz lepsze.
Jestem na etapie nauki, więc każdą radę, poradę sprawdzam, przerabiam w głowie, wyciągam wnioski (nie zawsze je później wcielam w życie ;) )co do drażliwości to co nieco wiem ;)
Marcin T
15-09-2010, 21:53
Trzeba przyznać, że pozwoliłeś sobie z tymi farbkami :lol:
Mnie się podoba choć długo przyzwyczajałem wzrok ;)
Trzeba przyznać, że pozwoliłeś sobie z tymi farbkami :lol:
Mnie się podoba choć długo przyzwyczajałem wzrok ;)
Barwy natury, matryca tak widziała jak to się mówi ;)
maniak666
15-09-2010, 22:37
Bardzo się podoba. Wszystko mz jest na swoim miejscu, kadr, kolorki, technikalia. No fajne po prostu.