PDA

Zobacz pełną wersję : oprawa obrazow/zdjec w Krakowie w ramki metalowe - gdzie?

MikeP
14-09-2010, 22:50
Witam,

czy ktoś z Was orientuje się, gdzie (poza Castoramami) można oprawić zdjęcia w ramki metalowe (aluminium itp). Wszędzie mają niestety tylko drewnianie... Albo nieskutecznie szukam.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc

Michał*

2pompony
15-09-2010, 01:28
Znam dwa takie zakłady, ale nie wiem, czy i jakie mają tam aluminium... Jeden to na Starowiślnej, idąc od Rynku po lewej, jakoś zaraz po minięciu pałacu Pugetów (pałac po prawej, zakład ramiarski po lewej). Drugi jest na zadupiu, na ul. Ułanów (róg Ułanów i Fiołkowej), vis a vis jakiegoś ośrodka zdrowia. Zakład jest w budynku kotłowni osiedlowej i choć ogólnie otoczenie wygląda jakoś nieciekawie, to podobno robią tam w miarę nieźle.

grudzinsky
15-09-2010, 09:18
drukowalem u nich zdjecia na wystawe w 2008 (http://www.finisz.com.pl/home.html). oprawiaja tez zdjecia. warto do nich zadzwonic lub wybrac sie. daleko od centrum to nie jest...

Borowa
15-09-2010, 10:54
tak jak wyżej - tylko finish Studio na Łobzowskiej - jest tam masa ramek, i robią na konkretny wymiar

piom
15-09-2010, 11:31
Ja też się dołanczam co do finisza u Prądzyńskich, ew. u mnie na mogilskiej 11

MikeP
15-09-2010, 21:43
Finisz znam, kupuje tam chemie czasami i tez na jedna wystawe drukowalem zdjecia. tani nie sa, ale moze faktycznie warto z nimi pogadac...

Dzieki za pomoc.

Michał*