Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Drzewko.
Pablo 77
14-09-2010, 15:40
Witam.
Dzisiaj rano po nocnej zmianie wyruszyłem w plener.
Ktoś kiedyś mówił,że sztuka wymaga poświęceń:)
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img534.imageshack.us/img534/6702/dsc97272nokon2.jpg)
jurek1906
14-09-2010, 16:14
Można by deczko przygasić te jasne trójkąty i z niebem jeszcze powalczyć,ogólnie się podoba :).
Można by deczko przygasić te jasne trójkąty i z niebem jeszcze powalczyć,ogólnie się podoba :).
jest bardzo ładnie :)
Marcin T
14-09-2010, 18:09
Jest ładnie.
A gdyby jeszcze te pola szły dalej co by korona drzewa nie wchodziła na niebo to było by już piknie :)
krzysztofz24
14-09-2010, 19:07
Fajny przekladaniec z tego pola wyszedl:-).
Podoba mi się ten obrazek - wspomnienie uciekającego lata i błogiego spokoju:-)
Trochę to wygląda jakby było robione w południe, a nie nad ranem. Kadr ok, ale zdjęcie nie oddaje klimatu poranka.
Wolałbym cieplejsze kolorki, dół troszkę burawy. Kadr ładnie drzewko ułożone w tych skosach. Niebo jak już pisałeś kiedyś z długiej takie jest, daj coś z krótszej lufy ;)
Nikonozaur
14-09-2010, 21:20
Trochę to wygląda jakby było robione w południe, a nie nad ranem. Kadr ok, ale zdjęcie nie oddaje klimatu poranka.
Otóż to, gdzie tu ten ranek? ;)
ostrytux
14-09-2010, 23:24
Mnie się podoba, zwłaszcza zróżnicowana kolorystyka i faktura dołu :)
Przepiekny kadr i piekne kolory , mi sie podoba!
Pablo 77
15-09-2010, 07:08
Wolałbym cieplejsze kolorki, dół troszkę burawy. Kadr ładnie drzewko ułożone w tych skosach. Niebo jak już pisałeś kiedyś z długiej takie jest, daj coś z krótszej lufy ;)
Darku dół burawy bo tam jest cień.Celowo złapałem taki moment ze światłem i cieniem:)
Niestety tego poranka tylko długa lufa pracowała:)
Otóż to, gdzie tu ten ranek? ;)
No to w sumie już był koniec pleneru,parę minut po 9 rano także do południa daleko:)
A napisałem że rano się wybrałem ok 7 i o tej tez porze zaczęło dopiero świecić:)
Dzięki za komentarze.
ja jestem na tak, ale może jak by z nieba więcej wyciągnąć, tak sobie tylko głośno myślę
Bardzo dobrze kadrowo, kolorostycznie rowniez, chociaz jestem za sugestia Jurka, z pierwszej wypowiedzi w tym temacie ;)
borregaard
15-09-2010, 17:53
Widzę to "wietrznie",a pora...uniwersalna.
Jest ładnie.
A gdyby jeszcze te pola szły dalej co by korona drzewa nie wchodziła na niebo to było by już piknie :)
podpisze sie co by dwa razy nie pisac tego samego
Pablo 77
15-09-2010, 20:43
podpisze sie co by dwa razy nie pisac tego samego
Niestety w tym przypadku musiałbym wejść na drzewo:)
Też mi tu się taki kadr marzy:)
Trzeba się wspiąć na drzewo:)
Dzieki.
Ładnie jest za sprawą ciekawej geometrii pól.
Fajnie się to wszystko prezentuje :).
GUINNESSts
15-09-2010, 21:57
Piekny przekladaniec w pieknej kolorystyce!