PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Mgielnie z balkonu

maniak666
12-09-2010, 22:51
Taki poranny strzał z balkonu przy pierwszej fajeczce. Kabelki, słupy.etc zostawione świadomie. Nietęgo szło mi ich stemplowanie:x.
Wiem, dłuższa lufa by się przydała, ale jak mawiał Napoleon: po pierwsze- nie mamy armat, po drugie..., itd
Z góry dzięki za cenne uwagi, szczególnie dotyczce obróbki. Kadru lepszego w tych warunkach nie wykroiłem.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)

Sebastianito
12-09-2010, 23:13
Tylko te kable...

maniak666
12-09-2010, 23:15
Tylko te kable...

Tak, wiem...

Sebastianito
12-09-2010, 23:32
Pali, lasuch i na dodatek len bo sie nie chcialo zejsc na dol aby zdjecia porzadnie porobic :)

maniak666
12-09-2010, 23:42
Pali, lasuch i na dodatek len bo sie nie chcialo zejsc na dol aby zdjecia porzadnie porobic :)

Chwilę trwało dosłownie i byłem na dole. Niestety, mgła się ulotniła. Zresztą z dołu nie ma warunków do oddania tego, co widac z gory. Kilkanascie lat spacerów z psem po tym polu-wiem co mówię.
A poranna kawa i fajeczka bez ciacha??? FUJ:lol:

JaroPienza
12-09-2010, 23:52
A to Londek ,Lublin czy Legnica??? Poza tym kable kable kable.Istnieje jeszcze obrobka w PS.Mogles powalczyc z tym zdjeciem.bylo by co podziwiac,a tak d... zbita.Pozdrawiam

maniak666
12-09-2010, 23:58
A to Londek ,Lublin czy Legnica??? Poza tym kable kable kable.Istnieje jeszcze obrobka w PS.Mogles powalczyc z tym zdjeciem.bylo by co podziwiac,a tak d... zbita.Pozdrawiam

Legnica. Na pewno nie Lublin-jeśli to Lubin. A co do kabli-pisalem o nich w pierwszym poście. Jakieś cuda mi się działy przy stemplowaniu, więc się poddałem niestety:x Również pozdrawiam.

AsKier
13-09-2010, 00:02
a nie mglisto ? ;)

maniak666
13-09-2010, 00:09
a nie mglisto ? ;)

No kurcze- miało byc MGIELNE:p

Fremen
13-09-2010, 01:12
Mało oryginalnie będzie, ale nie mam się czego innego czepić - kable!!! ;) W PS, przy odpowiednio "niskich" parametrach stempla, pozbycie się tego ustrojstwa jest dziecinnie proste. A dla kompozycji - rzecz bezcenna. Poza tym, wywaliłbym słup wysokiego napięcia wraz z latarnią (prawa strona zaraz obok ostatniej korony drzewa wystającego ponad horyzont - 5 sekund roboty) i poważnie zastanowił się nad wyburzeniem komina. Jeśli chodzi o perspektywę "balkonową" to uważam, że wybrałeś najlepsze dostępne rozwiązanie ;)