Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] "sięgaj gdzie wzrok nie siega"
jurek1906
11-09-2010, 17:44
Jakoś tak mi się skojarzyło :).Osobiście cieszy mnie to zdjęcie,nie jest jak dla mnie oczywiste :mrgreen:.Zrobione D50 + 70-300 vr na 270 mm.Jestem ciekaw Waszego zdania.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img265.imageshack.us/i/dsc0174tq.jpg/)
jurek1906
12-09-2010, 18:41
Ponad 100 odwiedziny i zero komentarzy,czyli cieszy tylko mnie, mówi się trudno.
anonymos
12-09-2010, 18:48
Ponad 100 odwiedziny i zero komentarzy,czyli cieszy tylko mnie, mówi się trudno.
Mój wątek odwiedziło ponad 400 z czego tylko 14 osób pozostawiło po sobie ślad.
Co do zdjęcia to jest ok, powiewa spokojem, byćmoże nawet za dużo tego spokoju :) .
jurek1906
12-09-2010, 18:53
Mój wątek odwiedziło ponad 400 z czego tylko 14 osób pozostawiło po sobie ślad.
To i tak niezła średnia :),wychodzi jeden komentarz na 30 odwiedzających :).
"sięgaj gdzie wzrok nie siega"
Faktycznie perspektywa ładna, tyle że z widocznością już nie tak super :-)
Ale przy obecnej pogodzie i tak niezły wynik.
Podoba mi się
Paablitos
12-09-2010, 20:36
Chyba ze 3 razy wchodzilem by obejrzec to zdjecie (wiem, nabilem Ci licznik;))
Mi sie podoba... fajna wieloplanowosc, klimat. Kolejne plany spowite sa coraz wieksza mgielka i faktycznie chcialoby sie tam siegnac wzrokiem. To wszystko sprawia, ze fotka zatrzymuje wzrok na dluzej.
Ja jestem na tak.
Pozdrawiam, Paweł
tbogdanowicz
12-09-2010, 21:12
Takie zdjęcia cieszą autora, bo zwykle przywołują wspomnienia udanego wyjazdu/urlopu.
Niestety ogląda się je dobrze tylko jako część zestawu gdzie większość jest z lepszą widocznością. Samotne tracą swój urok dla osób postronnych.
Ja powiem, że też kilka razy u Ciebie byłem. I już wiem, chyba ;) Ja bym to widział tylko z dalszymi planami bez tych pierwszych 5-6 skosów. Tonacja tam jest jak należy i tajemniczość. Ten pierwszy plan można by ustrzelić z czymś ciekawym i byłoby też super. Teraz ta planowość jest aż, aż dla mnie oczywiście
maniak666
13-09-2010, 00:25
Takie zdjęcia cieszą autora, bo zwykle przywołują wspomnienia udanego wyjazdu/urlopu.
Niestety ogląda się je dobrze tylko jako część zestawu gdzie większość jest z lepszą widocznością. Samotne tracą swój urok dla osób postronnych.
Wypada mi się pod tym podpisac. Wczoraj miałem krótki wypadzik w okolice Szklarskiej- ot taki spacerowy bardziej- Szklarka. Łabski Szczyt, Szrenica, Kamieńczyk. Kilka podobnych do Twojego strzałów, kilka innych (jeden tu trafił).
I chyba podobne wnioski jak cytowanego kolegi nie pozwolily mi na wrzucenie ich na forum. Co oczywiście nie znaczy że nie powinieneś wrzucac swojej pracy tutaj. Tylko że chyba tu leży przyczyna małej w stosunku do ilosci odwiedzin liczby komentarzy-właśnie owa utrata atrakcyjności dla oglądaczy.
P.S Mi osobiście sie podoba.
Dla mnie bardzo fajny ten mglisty przekładaniec :).
Bardzo fajnie poukładało się w kadrze i co najważniejsze z klimatem Panie, z klimatem :).