Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Panoramiczny wschod na plazy.....
Materialu tyle ze nie wiem za co sie brac:D Przegladajac NEFy znalazlem material pod panorame, ktory bardzo mi sie spodobal, efekt koncowy spodobal sie jeszcze bardziej......
Kolory sa zblizone do naturalnych, pierwsze promienie za plecami, doslownie 2 min. po tym zrobilo sie pastelowo.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img818.imageshack.us/i/panoplazadingle1024.jpg/)
Zalecam ogladac w rozmiarze wiekszym 1600x584 (http://img405.imageshack.us/img405/4210/panoplazadingle1600.jpg)
Niezle tam macie te 2 min.:)
Podoba sie!
Pięknie jest i jeszcze to odbicie... bardzo się podoba. :)
Znakomita kolorystyka. :shock:
Nikonozaur
09-09-2010, 15:02
Kolorami przebijasz wszystko, fota jest taka z serii "o niczym", ale doskonale się w ten sposób zrobione obrazki ogląda.
Kolorki ładne. Mnie jednak jakiegoś motywu przewodniego brakuje..ale ja już tak mam..
Juz Ci mowilem... wg mnie jest super! Piekny obrazek zapodales...
Pastelki, że tylko paluchy lizać :).
Marcin T
09-09-2010, 21:42
Fotka rzeczywiście o niczym ale patrzę na nią i patrzę jak szpak w telewizor :D
Też tak mam :mrgreen:
Też tak mam :mrgreen:
Czyli dziala:D
Świetna fotka. Super odbicie w wodzie.
kolorki wszystko wypas!!!! Jednym slowem po raz kolejny Mistrzostwo!
Chwila fantastyczna, a fota po prostu perfekcyjnie obrobiona. To się nie może nie podobać :)
Sebastianito
09-09-2010, 23:10
O zesz ja pier... GREGU! zbieram sie powoli z podlogi......... 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1... oddycham... Masakra jest! Dotychczas to twoje najlepsze!
O zesz ja pier... GREGU! zbieram sie powoli z podlogi......... 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1... oddycham... Masakra jest! Dotychczas to twoje najlepsze!
Hehe, a podobno o niczym i ISO 800:D
Poza tym dokladnie 2 lata temu zalozylem konto na forum, po dwoch latach to chyba moge juz cos pokazac;)
krzysztofz24
09-09-2010, 23:25
Symetrycznie z tym odbiciem, ladnie w kolorkach i swiatlo ladnie wyeksponowane. Kadrowo troche brakuje jakiegos mocnego akcentu, ale i tak bardzo przyjemnie sie oglada:-).
Sebastianito
09-09-2010, 23:31
Hehe, a podobno o niczym i ISO 800:D
Poza tym dokladnie 2 lata temu zalozylem konto na forum, po dwoch latach to chyba moge juz cos pokazac;)
wiec mam jescze rok... dawaj to na 1x!
wiec mam jescze rok... dawaj to na 1x!
Mowisz?? No, slotow juz nie mam na ten tydzien, moze w przyszlym, no i musze poszperac jeszcze w tych nowych plenerowych, jest tam sporo perelek;)
Grzesiu a jaki ty masz nik na 1x.com ? Jakos nie moge Cie znalezc...
ostrytux
10-09-2010, 00:30
Kolorami przebijasz wszystko, fota jest taka z serii "o niczym", ale doskonale się w ten sposób zrobione obrazki ogląda.
Dokładnie to samo pomyślałem :)
Marcin T
10-09-2010, 06:40
Hehe, a podobno o niczym...
Nie miej mi za złe tych słów. Niekiedy fotografia o niczym jest o stokroć lepsza niż tradycyjny gniot z drzewkiem w martwym ;) punkcie.
Nie wiem jak udało Ci się poskładać tę wodę w ruchu ale wielki szacun, a co do fotki to nastrojowa, melancholijna do powieszenia na ścianę i podziwiania w długie zimowe wieczory.
Widok z bezludnej wyspy? ;)
Ładnie wyszło.
Grzesiu a jaki ty masz nik na 1x.com ? Jakos nie moge Cie znalezc...
Jak bys chcial to bys znalazl, ale widzialem, ze tam czasami straszne gnioty przyjmuja......
Jak bys chcial to bys znalazl, ale widzialem, ze tam czasami straszne gnioty przyjmuja......
Juz znalazlem, nom a jeszcze wieksze gnioty odrzucaja...
Juz znalazlem, nom a jeszcze wieksze gnioty odrzucaja...
No mnie narazie odrzucili dwa z czego jedno to byl gniot bo wysylalem ze dwa lata temu;)
No mnie narazie odrzucili dwa z czego jedno to byl gniot bo wysylalem ze dwa lata temu;)
Ale ja nie mowie przeciez o Tobie, tak ogólnie :D Na pewno Ci przyjmą coś, masz przeciez dobry arsenał w zanadrzu.
Ale ja nie mowie przeciez o Tobie, tak ogólnie :D Na pewno Ci przyjmą coś, masz przeciez dobry arsenał w zanadrzu.
Jak zaczne cos w stawiac to pewnie mi przyjma....bo narazie nie mialem wiele prob.....
igusiek21
10-09-2010, 14:51
przyjemnie i nieziemsko!