Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Inaczej-Kisiel w Connemarze
Rallynitros
08-09-2010, 01:58
Witam!!
Taki kadr strzeliłem na wspólnym wypadzie w Connemare z Harbem,Gregiem77 i Al Koholikiem
pozdrawiam i wszelkie uwagi mile widziane
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Piękne miejsce :-) i moim zdaniem dobrze je pokazałeś :-)
Wyszlo niezle, choc ja bym szedl w nieco inny balans bieli, nieco zimniej podloga i niebo troche delikatniej;)
Kolory i kadr bardzo fajne, ale memłanie mi się nie podoba, głównie chodzi mi o wodę.
Sebastianito
08-09-2010, 12:00
sciagnij troche fioletu z chmur i ziemi i jest naprawde naprawde dobrze!
Nikonozaur
08-09-2010, 12:06
sciagnij troche fioletu z chmur i ziemi i jest naprawde naprawde dobrze!
Zgadza się.
Bardzo dobry kadr, mi sie bardzo widzi :D
Jednak z kolorystyka bym jeszcze powalczyl ;) Choc wiem, ze lubisz mocne landryny :p
Kolory i kadr bardzo fajne, ale memłanie mi się nie podoba, głównie chodzi mi o wodę.
Ja odbieram podobnie, tj. pomysł i wizję szanuję, ale zdecydowanie bardziej wolałbym oglądać wersję "zamrożoną" aniżeli "kiślowatą" ;)
Rafał_Sz
08-09-2010, 15:07
Mała korekta kolorów i będzie cud malina.
krzysztofz24
08-09-2010, 16:05
Bardzo ladny kadr i widoczek. Osobiscie wolalbym to w delikatniejszych kolorach niz teraz...
Ja odbieram podobnie, tj. pomysł i wizję szanuję, ale zdecydowanie bardziej wolałbym oglądać wersję "zamrożoną" aniżeli "kiślowatą" ;)
podpiszę się, troszeczkę bym ochłodził fotkę, na duzy plus kadrowanie :)
ps .sądzę że po kalibracji monitora bedzie lepiej
Rowniez zgodze sie z kolegami , kadr swietny , doszlifowanie pare rzeczy i bedzie swietnie, szczegolnie niebo , woda i delikatniej chlodniej :)
Rallynitros
08-09-2010, 22:08
dziękuje wszystkim za komentarze i cenie sobie wasze zdanie i myślę, że teraz będzie lepiej....... bo jestem już po kalibracji monitora za co dziękuje bardzo Gregowi77
ps. z kolorami to ja już powalczyłem, ale widocznie za mało......straszne zafarby robi mi ten bw....Klarens też tak miałeś, a może masz jakiś sposób.....balans bieli?? ustawiałem różnie i lipa :(
pozdrawiam