Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Podążając za tajemnica .
Zapraszam .
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/96335648416705381627.jpg)
jurek1906
05-09-2010, 18:17
Ładny kadr,na dole jesień u góry wiosna :).Zieleń Ci kapitalnie wyszła.
judith_manson
05-09-2010, 18:34
Kupuje !
Bardzo dobra praca.Pozdrawiam
Potraktowane jak zwykly pstryk , ale czekam na wasze w lesie . Zobaczymy jakie beda wasze kadry .... jak wy to naywacie wyszukane ..
Marcin T
07-09-2010, 06:47
Las to wbrew pozorom bardzo trudny temat. Nie zaliczyłbym tego kadru do jak to powyżej napisałeś mało wyszukanego. Jest taki....... tradycyjny. Osobiście podłogę troszkę bym ożywił, ale deczko.
Las to wbrew pozorom bardzo trudny temat.
O własnie, ładnie coś poukładać w kadrze trzeba umieć i tradycyjne kadrowanie chyba sprawdza się najlepiej
A co do zdjęcia to chyba wolałbym więcej góry kosztem dołu
Zgadza się, las nie jest łatwo pokazć. Nie tylko ze względu na ciekawy i niebanalny kadr.
Mocno kontrastowe oświetlenie też nie ułatwia życia. Do tego ważne jest prawidłowe oddanie
kolorów, wszystkich zieleni i kolorystyki ziemi. W tym przypadku wszystko jest jak należy.
Pablo 77
07-09-2010, 10:18
O własnie, ładnie coś poukładać w kadrze trzeba umieć i tradycyjne kadrowanie chyba sprawdza się najlepiej
A co do zdjęcia to chyba wolałbym więcej góry kosztem dołu
Tu sie podpiszę:)
"co do zdjęcia to chyba wolałbym więcej góry kosztem dołu"
A ja mniej dolu, zeby jeszcze deko cienia zostalo, przy gorze zachowanej w aktualnej postaci.
Sebastianito
07-09-2010, 11:59
Moim zdaniem kadr by duzo zyskal gdyby przyciac podloge... ale i tak jest naprawde niezle! Podoba Mi sie i jak ktos juz napisal... KUPUJE!
przyciąć podłogę do połowy błota i jest pięknie
Ja także myślę, że las do łatwych tematów nie należy, bo właścisie same drzewa na około ;), mnie podobają się kolory w szczególności zieleń.
Osobiscie to... łykam wizje Autora... :)
Zdjęcie perfekcyjne jeżeli chodzi o technikalia,tylko tytuł troszkę na siłę.