Zobacz pełną wersję : WII czy ktoś tu pogrywa?
Magician
05-09-2010, 18:45
ja :-)
a w co ?
i czy po necie ?
czasem, jak siostra żony do nas wpadnie
grudzinsky
05-09-2010, 23:08
pogrywalem jak bylem kawalerem ;)
grywalo sie w kregle :mrgreen: 9 strike'ow z rzedu
golf - proscizna :D
tenis - nastepnego dnia nie moglem reka ruszac :D
fajna zabawka...jak mi synek podrosnie na tyle zeby mogl grac to napewno to ode mnie dostanie ;)
Ja u znajomych pogrywalem, przy szklaneczce. Znajomi juz w PL i sie pogrywanie skonczylo. Ale jak juz sie TV dorobie to wii bedzie obowiazkowo
mibartek
06-09-2010, 01:34
ja grałem i bardzo mi się podobało :-D
tylko właściciel konsolki ostrzegał, że na początku jest szał i zajawka, a potem jednak trochę się nudzi.
no i "fun factor" wyraźnie wzrasta jak się gra w kilka osób a nie "vs computer" ;-)
Nie wiem czy wiecie, ale jest też wersja dla kobiet:
http://www.break.com/index/shii-the-wii-for-women.html
:D
gregory_21
06-09-2010, 11:38
Nie wiem czy wiecie, ale jest też wersja dla kobiet:
http://www.break.com/index/shii-the-wii-for-women.html
:D
:mrgreen:
grudzinsky tez tak miałem od tenisa i boksu,troszke trzeba namachac sie witkami.
Grywam jak jade do znajomych bo w domu tylko ps2 i piłka.
Kordian d70
06-09-2010, 13:25
ja grywałem często jak mieszkałem w IE, co ciekawe przylatując do Polski czasami na urlop mnóstwo osób patrzyło na mnie jak na dziwaka kiedy ich pytałem czy grali/grają w Wii ;-(
Generalnie super sprawa jeśli chodzi o ruch, kiedyś po 12 rundach na ringu nie mogłem się ruszać przez kilka dni, ale to i tak nic w porównaniu z tym co przydarzyło się kumpeli.
Graliśmy z kumplem w tenisa, z czasem nam sie znudziło a jego syn bardzo chciał zagrać, nam się już nie chciało, ale namówił mamę i niestety mama tak sie podjarała grą, że małolat wyłapał niezły backhand prosto w głowę i już nie chciał z mam grać ;-)
i oto właśnie chodzi o ruch panie i panowie jak ktoś będzie chciał się umówić na jakiegoś multi przez sieć to od następnego tygodnia będę chętny ...
wii rządzi zwłaszcza po naprawie ;)
Jakbym tylko miał TV...... Pod monitor nie podepnę bo nie mam jak :( Tak to bym już kupił
witold68
06-09-2010, 17:39
Ja pogrywam, ale w gumki..........
mibartek
07-09-2010, 00:50
i oto właśnie chodzi o ruch panie i panowie jak ktoś będzie chciał się umówić na jakiegoś multi przez sieć to od następnego tygodnia będę chętny ...
wii rządzi zwłaszcza po naprawie ;)
może jakiś turniej forumowy mały ? :mrgreen:
dla podkręcenia zabawy wpisowe np 10zł i potem do wygrania filtr, torba lub coś innego takiego ;-)
grudzinsky
07-09-2010, 06:15
musze pogadac z kumplem, jak bedzie na wyjezdzie tygodniowym to wezme od niego, podepne do sieci i bedzie mozna w cos popykac :D jestem za :D tylko nie wiem co moja zonka na to powie ;)
jesli mieli bysmy grac w sieci to ja bym proponowal cos z Wii Sport:
1. kregle - moze grac kilku zawodnikow
2. tenis - jakis debelek lub pojedyncze gry
3. boks - to moglo by byc ciekawe ;)
to na kiedy sie ustawiamy?
kurde jak powiem zonie, ze wydalem £150 na zabawke to mnie z sypalni na kanape wygoni ;) ale zawsze moge powiedziec, zze to dla synka :mrgreen: ma dopiero 4 miesiace, ale ale ;)
hipcio_stg
07-09-2010, 07:39
Ja też pogrywam. Wii sport poszło w odstawkę i grałem ostatnio w mario a teraz dość tłucze guitar hero :D Boska sprawa. Grałem jeszcze w dance hottest party no i w wii play :D Też kilka fajnych gier.
mibartek
07-09-2010, 16:39
to na kiedy sie ustawiamy?
kurde jak powiem zonie, ze wydalem £150 na zabawke to mnie z sypalni na kanape wygoni ;)
no ale TV z konsolką to chyba przy kanapie masz, to jaki problem ? :-P
grudzinsky
07-09-2010, 20:04
no ale TV z konsolką to chyba przy kanapie masz, to jaki problem ? :-P
w nocy przynajmniej jest cieplo :D zonka taka fajna mieciutka jest ;)