Zobacz pełną wersję : Nikon Coolpix L18 - wyświetlacz
superfan
03-09-2010, 22:36
Witam forumowiczów,
Jestem tu nowy na forum. Może ktoś pomógłby mi w ozwiązaniu problemu dotyczacego aparatu w/w w temacie. A więc tak problem objawia mi się w następujący sposób na wyświetlaczu aparatu pokazuje mi się mały biały pasek ku dołu ekranu. Jaka może byc tego przyczyna i jak poradzic sobie z takim problemem?
Pozdrawiam
Antonioo
04-09-2010, 11:32
po pierwsze to raczej nie ten dział:)
a po drugie wg mnie padł lcd.....naprawa nieopłacalna, bo już L21/22 można kupić za 290 i 350 zł :)
a możesz zrobić zdjęcie ego paska i wrzucić na forum?
po pierwsze to raczej nie ten dział:)
Heh, a może dożyliśmy czasów, w których coolpix jest już aparatem tradycyjnym :roll:
Ciekawe co nas czeka za 10 lat :mrgreen:
sorki za OT
superfan
06-09-2010, 15:12
a możesz zrobić zdjęcie ego paska i wrzucić na forum?
Nie mogę jak wyjonać zdjęcia ale opiszę ten problem. Jednego dnia uruchomiłem owego Coolpixa i pojawił sie ten biały pasek na dole ekranu, a następnego dnia gdy zaczełem robić zdjęcia nagle cały ekran z kursorami na wyświetlaczu zjechał mi na sam dół ekranu i teraz wygląda to jakby były trzy rozszerzone pasy ale co najlepsza to da się robić zdjęcia ale no na ślepo. Tak myślę, że to może być wina wyświetlacza albo samego oprogramowania.