Zobacz pełną wersję : D200 gumy
Witam
Swego czasu na forum istniał temat gumowy tutorial jakoś nie mogę go znaleźć a chciałbym podkleić gumy
zamowic w serwisie nowe. w klejenie sie nie bawic bo ostatnio ktos tu sobie karte do body przykleil...
gumy sa w bdb stanie jedyne miejse to pod przednim kolkiem co czasami utrudnia manipulacje
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=155172&highlight=tutorial
O to chodziło?
:)
dokladnie o to po w opcji szukaj nie znajduje :)
dokladnie o to po w opcji szukaj nie znajduje :)
Delikatnie butaprenikiem lub podobnym. Jest bardzo bezpieczny.
mam gumowy tutorial to mysle ze dam rade usterka jest niewielka lecz wnerwiajaca
Delikatnie butaprenikiem lub podobnym. Jest bardzo bezpieczny.
Klej guma-metal do nabycia za ok 3,5zł w castoramie i pewnie innych podobnych marketach. Ponad rok temu przykleiłem i się trzyma.
a odklejac cala gume czytylko "podszlifowac" tam gdzie odstaje i dokleic?
Radzę tylko miejscowo.
a ty szlifowales gumy czy tylko odkleiles i podklejales potem
Można troszkę przeszlifować to miejsce, potem nałożyć kleju na dwie strony i poczekać kilka minut.
Po czym docisnąć i oblepić izolacją, aby było w miarę dociśnięte przez parę godzin.
Można troszkę przeszlifować to miejsce, potem nałożyć kleju na dwie strony i poczekać kilka minut.
Po czym docisnąć i oblepić izolacją, aby było w miarę dociśnięte przez parę godzin.
ok spróbujemy i zobaczymy co da sie zrobic
Jeżeli ktoś na Forum wymienia własno ręczneie te gumy to prosił bym o wstawienie lub przesłanie mi na pw.
Zgóry Dziękuje i Pozdrawiam
Jeżeli ktoś na Forum wymienia własno ręczneie te gumy to prosił bym o wstawienie lub przesłanie mi na pw.
Zgóry Dziękuje i Pozdrawiam
przeslanie ale czego? info?? zdjec??
Zdjęcia. Sorki za nieścisłość .
jedyne czym moge cie uraczyc to zdjecia z kom tzn z iphona bo nie bede mial czym robic :)