Zobacz pełną wersję : Co trzymasz w pudełku po Nikonie?
Sebastianito
03-09-2010, 09:30
Temat jak w tytule; lekki i piatkowy temat. Mozna sie dopisac, zignorowac lub poprostu zamknac.
Osobiscie w pudelku po Nikonie skladuje... moze najpierw wy.
Marcin_krk
03-09-2010, 09:52
Byl juz taki temat jakis czas temu.
Ja w pudelku po nikonie mam pudelko po obiektywie.
Zapach fabryki trzymam...
Ewidentnie chcesz się pochwalić co tam wpakowałeś - dawaj ;)
Sebastianito
03-09-2010, 10:16
A czym sie mam chwalic... ot paragony i kabelki.
krzysztofz24
03-09-2010, 10:16
Wszystko oprocz obiektywu:-), czyli papiery, futeral na obiektyw i styropian. A samo pudelko gdzies rzucone na dnie szafy lub na szafie...jak bede kiedys sprzedawal to napisze nowka sztuka nie bita z oryginalnym fabrycznym kartonikiem:mrgreen:
Tomek Konopka
03-09-2010, 10:19
trzymam puste na szafie w sypialni i żona dre się na mnie żeby je zabrał z tamtąd bo szpecą :mrgreen: a takie ładne są :)
Sebastianito
03-09-2010, 10:24
Byl juz taki temat jakis czas temu.
Ja w pudelku po nikonie mam pudelko po obiektywie.
Zalozylem ale teraz rowniez zdaje mi sie, ze juz bylo... :)
Cala moc po stronie moderatorow.
to wszystko co zostało po wyciagnięciu obiektywu. Gdzies w szafce leza sobie i czekaja aż właściciel rozważy kiedyś sprzedaż i zamiane na nowszy/inny model.
w pudełku trzymam inne pudełka, w których są kolejne pudełka - nic atrakcyjnego :)
A to pudełka się "trzyma" ????????
:D :D :D
ja bym odwórcił pytanie: gdzie trzymasz pudełka od puszki i obiektywów?
Osobiście- wszystko się mieści u mnie w pracy, w biurze. Wszak te pudełka tak profesjonalnie wyglądają....... ;)
Osobiście- wszystko się mieści u mnie w pracy, w biurze. Wszak te pudełka tak profesjonalnie wyglądają....... ;)
OOoo to to.
Ja również w biurze zrobiłem sobie z nich ołtarzyk.
A kolega obok zrobił sobie podobny ołtarzyk z pudełek Canona i przerzucamy się inwektywami podczas porannej kawy, licząc, "kto ma więcej" (tudzież kto ma większego ;-)
Leżą sobie w szafce puste pudełka z wszystkimi woreczkami, karteczkami etc... Jak będę coś sprzedawał to kupujący otrzyma fabryczny komplet :)
Ja także trzymam pudełka, a w nich paragony i inne pierdoły, które w nich były.
w którym?;)
Tadek zadał kluczowe pytanie.
;)
a ja w pudełku po body trzymam Zenita :) tak na wszelki wypadek:)
Tarkę do warzyw i sera, otwieracz do konserw, obierak do ziemniaków oraz inne drobne przedmioty kuchenne.
Ponadto papiery dotyczące gwarancji (już nieważne)
Ja tam trzymam gumki. Nikt nie zajrzy, nie muszę się krępować.
Ja tam trzymam gumki. Nikt nie zajrzy, nie muszę się krępować.
Hehe, dobre.
A do duzych rzeczy do zachomikowania polecam karton po iMacu 27"" :))))
Blasius.G
03-09-2010, 16:42
Trzymam tam kurz z powietrzem:)
Leżą sobie w szafce puste pudełka z wszystkimi woreczkami, karteczkami etc... Jak będę coś sprzedawał to kupujący otrzyma fabryczny komplet :)
Dokładnie, duże nie są, jeść się temu nie daje, a dla kupujacego radość.
Wszystko co zostalo po wyjeciu aparatu - nawet pasek nowy swiecacy na zolto - mam obecnie "zmatowiony" ze starego aparatu.
Marta Baranowska
03-09-2010, 22:35
ja trzymam prochy mojego ukochanego konia
Ja w myśl zasady, że bez oryginalnego opakowania nie przyjmą reklamacji trzymam pudło na szafie, a w nim kartę gwarancyjną i paragon. Pies z tym, że aparat już umarł śmiercią naturalną, a gwarancja skończyła się gdzieś pod koniec XIX wieku. Pudło leży i zbiera kurz. Dobrze, że mi o nim przypomnieliście, wyrzuci się:D Chyba, że ktoś chce kupić uszkodzone D60. Gratis dodaję bardzo zmysłowe, eleganckie pudełko:D
Pamiątki po kolejnych żonach, dla których "inwestycja" w nową parę butów była istotniejsza od INWESTYCJI w kolejne szkło!
A w pudełku po 50-tce prochy wyżej wymienionych ;)
(Oj jak dobrze, że moja piękna nie loguje się na forum ;) )
W sumie pudełka stoją sobie puste w szafie. Jakoś jeszcze nie wpadłem na to, że można w nich coś gromadzić...
Rafał_Sz
04-09-2010, 13:23
(...)
(Oj jak dobrze, że moja piękna nie loguje się na forum ;) )
Ale jak kiedyś to zrobi to będziesz już na stałe w trybie offline. :)
Ja w pudełkach trzymam nadzieję, że w razie potrzeby odsprzedaży wiele nie stracę. ;)
moje wszystkie pudeleczka leża wprost za mną na jednej z półeczek, elegancko i równiutko ułożone, okazując swoje piekno kazdemu gosciowi mojego pokoju
a wewnatrz co co wewnatrz zostalo po wyjeciu zawartosci :)
Wszystkie sprzętowe gwarancje i niepotrzebne dekielki..
Wszystkie sprzętowe gwarancje i niepotrzebne dekielki..
ŁAŁ!!! Posiadasz niepotrzebne dekielki,mi zawsze ich brak.
Tych moich pudełek sie troche nazbierało :D Do pewnego czasu wszystko było OK, dopóki nie zaczęło ich z prostych powodów przybywać. Teraz wszystkie pudła mają własne, duze pudło gdzie czekają wszystkie na ewentualną sprzedaż.
KaleidoStar
07-09-2010, 21:24
Aż z ciekawości zajrzałam.. i znalazłam dekielek do aparatu :D