Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] [___c___h___o___r___w___a___c___j___a___] (uwaga - b.b.b. szerokie zdj.)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://members.chello.pl/m.kaluza/tribunj.jpg)
fotoprint
02-09-2010, 15:13
ktos kiedys wywalił panorame w takim formacie - posikali sie wszyscy łącznie z jakimś adminem, że za wielka - ale Ciebie pewnie pochwalą
Piotrek Charchuła
02-09-2010, 15:15
Mnie tam rozmiar nie przeszkadza, moim zdaniem zgrabnie to wyszło. Zdradzisz z ilu to zdjęć sklejone ?
Czornyj łamie przepisy!! Ale póki co jego zasługi przewyższają wartość ewentualnej kary:D
Podoba mi się, widać, że pier*** aparat fotograficzny nie przeszkodził Ci w wykonaniu tej pracy:P Lewa strona horyzontu, to oczywiście dowód na kulistość ziemi:D
jurek1906
02-09-2010, 15:55
Ładnie jest,wakacyjnie :).
woda wylewa się z lewej strony zdjęcia, czy mi sie wydaje? :)
Eee no koloerki sa ala tak tam bylo, w kadrze ladnie zamkniete ale krzywizna horyzontu do poprawki;)
A ja nie widzę zdjęcia :(
Bo zdjęcie jest w pierwszym poście ;)
Do czepialskich...zdjęcie faktyczni wykracza poza ramy regulaminu, ale to jest panorama, pojedyncze zdjęcie (a nie 25), trudno oczekiwać aby zdjęcie złożone z 12 szt zmieścić w regulaminowym rozmiarze...i dało się oglądać. W takich wypadkach dopuszczamy odstępstwo.
Bo zdjęcie jest w pierwszym poście ;)
Do czepialskich...zdjęcie faktyczni wykracza poza ramy regulaminu, ale to jest panorama, pojedyncze zdjęcie (a nie 25), trudno oczekiwać aby zdjęcie złożone z 12 szt zmieścić w regulaminowym rozmiarze...i dało się oglądać. W takich wypadkach dopuszczamy odstępstwo.
Zapamietam te slowa ALFie;) Wilku nas tutaj tak pogonil ze kazdy zwraca uwage nowym forumowiczom o rozmiarze;)
Wygodnym sposobem jest umieszczenie panoramy w rozmiarze dozwolonym a link do wersji wiekszej ponizej;)
Tak, generalnie trzymamy się tej zasady. Ale w wyjątkowych sytuacjach (np bdb, wyjątkowe, nietypowe zdjęcie) dopuszczamy niewielkie odstępstwa...zawsze warto się wcześniej skonsultować z modem :)
Super, bardzo mi sie podoba.
Tak, generalnie trzymamy się tej zasady. Ale w wyjątkowych sytuacjach (np bdb, wyjątkowe, nietypowe zdjęcie) dopuszczamy niewielkie odstępstwa...zawsze warto się wcześniej skonsultować z modem :)
Masz to jak w banku;) :mrgreen:
sorry za OT
SUPER !!
Czornyj, gdzie byłeś w Chorwacji.
Ja w tym roku, najpierw w Posedarje, a w ns tyg w Vodicach.
...... ładnie po szerokości :D
wasilewk
02-09-2010, 19:16
Przepięknie !
Bardzo sie podoba !
(na tej wysepce jest fajna plaża: brak tłumu).
Pzdr.
Ja w tym roku, najpierw w Posedarje, a w ns tyg w Vodicach.
To jest właśnie dzika plaża obok Vodic, w Tribunju. A byłem siłą rzeczy w Vodicach, bo mamy tam apartmany ;)
dlugas1982
03-09-2010, 00:56
ładny ten tuzin
panoramka godna uwagi na 4+ Odrobinę przeszkadza mi nasycenie niebieskiego. Działeczkę bym zdjął. Nie wykluczone ze to mój monitor Pozdro
Ładne :) Podoba się. Ale wydaje mi się, że leciutko w lewo leci...
Lubię takie klimaty.. Super miejsce :-)
Gratuluję poskromienia adriatyckiego błękitu. U mnie zawsze turkus wychodzi :)