Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Łódeczka... tak - łódeczka...
Greg mnie jakos natchnął, możecie mnie spalić żywcem, ale do łódek będe wracał :D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img405.imageshack.us/i/samotnad.jpg/)
kolory cieple kadr ladny, warunki miales super.....ale tej poruszonej lodki nie wybacze, a jak to HDR to juz kiedys walkowalem ten temat z toba;)
Dół to po prostu bajka, piękny kolor wody, ta świetlistość. Szkoda tylko nieba, ale i tak piękny klimat zapodałeś.
kolory cieple kadr ladny, warunki miales super.....ale tej poruszonej lodki nie wybacze, a jak to HDR to juz kiedys walkowalem ten temat z toba;)
Lepiej do tego tematu nie wracajmy :)
Marcin T
01-09-2010, 07:10
Mnie przeszkadza łączenie wierzchołków gór z niebem, jakaś taka linia się pojawiła. Po za tym jest ciekawie.
wojtek6308
01-09-2010, 08:04
Ładny kadr i piękne światełko na dole :-) .
jacekz40
01-09-2010, 16:27
Ładny kadr i piękne światełko na dole :-) .
Za Wojtkiem a szczególnie ładnie przyświeciło na łódeczkę.
światło robi tutaj naprawde niezły klimat. jestem jak najbardziej na tak.
Sebastianito
01-09-2010, 17:55
Ta lodka ma jakies pole magnetyczne wokol siebie, widac wyraznie... oj cos tutaj Locter nam pokombinowal... Mi sie nie podoba...
p.s. na naped atomowy jest ta szalupa? :D
Nikonozaur
01-09-2010, 17:58
Ta lodka ma jakies pole magnetyczne wokol siebie, widac wyraznie... oj cos tutaj Locter nam pokombinowal... Mi sie nie podoba...
Zdecydowanie tak, nie piłem, ale łódkę widzę podwójnie... :shock:
A wszystko inne oczywiscie do dupy :lol:
jurek1906
01-09-2010, 20:11
Kurcze,ładnie jest.Światło super robotę zrobiło.A łódeczka jakoś bardzo nie razi :).
Światło i tonacja prima sort :).
O technikaliach już napisano ;).
krzysztofz24
01-09-2010, 21:18
Światło i tonacja prima sort :).
O technikaliach już napisano ;).
Podpisze sie.
dlugas1982
01-09-2010, 22:37
świetne, w antyramę i na ścianę że tak zarymuję
Na plus zaliczyć na pewno trzeba ładne światło na wodzie.
Cała reszta to poprawy.
Skopane niebo i łódka sprawia, że choć kadrowo ok to obróbkowo zdjęcie przegrywa.
Moim zdaniem rzecz jasna ;)
Na plus zaliczyć na pewno trzeba ładne światło na wodzie.
Cała reszta to poprawy.
Skopane niebo i łódka sprawia, że choć kadrowo ok to obróbkowo zdjęcie przegrywa.
Moim zdaniem rzecz jasna ;)
Doceniam komentarz, ale powiedz mi Panie Nemethcie, czemu skopane niebo ? CO do łłodki sie zgadzam, ale niebo ? Tak tam było, nic nie wyolbrzymiałem.
Michale ja powiem, znienawidzisz mnie, staralem sie napisac oszczednie ale na niebie nie ma szczegolow, wyglada jak gaszony przepal, lodka jest delikatnie mowiac spier....a, a reszta widoku, niebieskosc na gorach, zielony jakis nienaturalny, dziwne laczenie nieba z gorami.....
Michal nie bron tej foty bo spaprales a mozesz lepiej!
Doceniam komentarz, ale powiedz mi Panie Nemethcie, czemu skopane niebo ? CO do łłodki sie zgadzam, ale niebo ? Tak tam było, nic nie wyolbrzymiałem.
No nie wiem Panie Locter... może przez przepały w kanale czerwonym i zielonym?
Pablo 77
02-09-2010, 00:16
Podoba mi sie to światło na łódce.
No nie wiem Panie Locter... może przez przepały w kanale czerwonym i zielonym?
A Twoje oko jest w stanie załapać szczegóły w światłach i cieniach przy taki świetle ? Zastanów sie dobrze.
Grzesiu - ja tam sie nie obrazam ani nie znienawidzam, jak chcesz to ci podeśle tyle rawów ile chcesz i pokażesz co umiesz :)
A Twoje oko jest w stanie załapać szczegóły w światłach i cieniach przy taki świetle ? Zastanów sie dobrze.
(...)
Nie naświetlam zdjęć okiem.
Nie wiem czemu się tak napinasz :) Te przepały tam są choć ich być nie powinno. Czasami nie rażą - mnie na tym zdjęciu przeszkadzają bo można to było zrobić na pewno lepiej :)
Grzesiu - ja tam sie nie obrazam ani nie znienawidzam, jak chcesz to ci podeśle tyle rawów ile chcesz i pokażesz co umiesz :)
podeslij mi te rawy...postaram sie skleic;)
Sebastianito
02-09-2010, 15:33
A wszystko inne oczywiscie do dupy :lol:
Mozesz rozwinac skrot myslowy... nie za bardzo zrozumialem.
Ja bym wystemplował to niebieskie coś na brzegu, po lewej, bo strasznie mi odciąga wzrok od łódki. Światło eleganckie, fotka ładna.