Zobacz pełną wersję : Warsztaty Ślubne- gdzie?
Aaaaaa tytuł dość kontrowersyjny no bo pełno jest ofert tego typu. Ale ja mam pytanie do osób , które w takim czymś uczestniczyły. A mam na myśli nauka w warunkach gdzie ISO 6400 i f 2.8 wymiękają. Ot karczma z kinkietami z drewna lub coś istnie podobnego. ( tylko proszę nie sugerować przesiadki na C i zakupu szkieł 1.4 )
no to błyskaj jak nie masz nic jaśniejszego niż 2.8
sam jestem ciekaw jakie warsztaty polecacie :)
Aaaaaa tytuł dość kontrowersyjny no bo pełno jest ofert tego typu. Ale ja mam pytanie do osób , które w takim czymś uczestniczyły. A mam na myśli nauka w warunkach gdzie ISO 6400 i f 2.8 wymiękają. Ot karczma z kinkietami z drewna lub coś istnie podobnego. ( tylko proszę nie sugerować przesiadki na C i zakupu szkieł 1.4 )
nie uczestniczyłem ale skoro 5d2 i 24-1.4 wymięknie ;) to chyba tylko "błyskotliwi" zostają ;).. bo jak światła nie ma to żaden kurs nie pomoże i trzeba sobie poświecić..
No tak, 1.4 pewnie pomoże ale co z tego jak mamy DOF na kilka cm?
No tak, 1.4 pewnie pomoże ale co z tego jak mamy DOF na kilka cm?
zależy co kto lubi.. ale pisałem o tym bo tak zrozumiałem że wszystko co kolega ma wymięka bo za ciemno - i wtedy żaden kurs "ślubny" nie pomoże - zostaje tylko kurs błyskania - np. u "błyskotliwych"