PDA

Zobacz pełną wersję : Przepraszam że temat fotograficzny

Marian K
29-08-2010, 10:06
Może ma ktoś doswiadczenie w użytkowaniu - "cyfrowej ramki do zdjęć".
A konkretnie,czy jest to tylko gadżet,który się daje lub dostaje na prezent i leży w szufladzie.
Czy też jest to pomysł na codzienną prezentację zdjęć w domu,biurze,czy jeszcze gdzie indziej:).
Marka,rozmiar,kolor,bajery dodatkowe,można pominąć,no chyba że ktoś bez tego nie może - to proszę się nie krępować.:)

Andre
29-08-2010, 10:08
Na temat ramek był juz temat a nawet może i więcej niż jeden. Poszukaj a powinieneś znaleźć.

Marian K
29-08-2010, 21:21
Rozumiem z tej oszałamiającej liczby postów (czsem brak odpowiedzi jest najlepszą odpowiedzią),że ramka to badziewie.

coach_lodz
29-08-2010, 21:59
ja dostałem i leży w szufladzie... naprawdę jeśli nie siedzisz w jednym miejscu to nie ma sensu... jedynie jak siedzisz w pracy 8h przy biurku to sobie można postawić...

gregory_21
29-08-2010, 22:05
Rozumiem z tej oszałamiającej liczby postów (czsem brak odpowiedzi jest najlepszą odpowiedzią),że ramka to badziewie.

Dla osoby obytej z nowinkami to nie do końca fajna sprawa, bo w większości przypadków rozdzielczość nie zachwyca.
Natomiast jeżeli chodzi o osoby starsze to jak najbardziej doceniają taki prezent (wszystkie wnuki, dzieci z rodzinami, ważniejsze okoliczności codziennie migają im w "niepowtarzalnie" powtarzalnych slideshow'ach).

Tylko zastanów się dwa razy przez obdarowaniem teściowej, bo moja przynajmniej raz w tygodniu mnie molestuje o dogranie zdjęć mojej córki (ukochana wnusia) ;)

Greg77
30-08-2010, 01:38
heh - to byl jeden z najbardziej nie chcianych prezentow gwiazdkowych jaki dostalem od czasow dziecinstwa:D Lezy gdzies w szufladzie, czy w kartonie, mam nadzieje, ze sie zgubila:D

mrpawcio
30-08-2010, 03:18
Za cenę ramki lepiej wykonać x odbitek i powiesić na ścianie.

UBoot
30-08-2010, 08:59
ramka to jest typowe urządzenie dla OSÓB STARSZYCH (rodzice, dziadkowie). Co jakiś czas dogrywa się tam nowe zdjęcia wnuczków i tyle ...
Ponadto sprawdza się w roli marketingowego prezentera na wystawie itp.

Dla osób na co dzień widzących fotografie w wysokiej rozdzielczości, na dużym ekranie, to to nie ma prawie żadnego sensu ...