PDA

Zobacz pełną wersję : Plener Ślubny warszawa

shaddixx
27-08-2010, 10:10
Słuchajcie, mam pytanko. W niedziele mam plener ślubny już ugadany od 3 tygodni. Wszystko miałem zaplanowane do dzisiaj kiedy to prognozy pogody nie sa zbyt optymistyczne. Potrzebuje na szybkości zorganizować jakieś miejsce pod dachem. Kamieniczka na pradze, jakieś podwórko z daszkiem. Coś żeby część pleneru się odbyła jeżeli pogoda się nie zmieni.

Nie bardzo mam jak poszukać nowych miejsc, tam gdzie już byłem będzie pełno żuli bo będą skryci przed deszczem, inną moja miejscówkę wyburzyli.

Dzisiaj mam już zaplanowane zdjęcia do wieczora, jutro też mam zdjęcia w studio. Za cholerę nie mam jak się wybrać i pojechać po "praszce".

Ktoś poradzi gdzie na tak zwanego pewniaka mogę pojechać w niedziele i nie zastać zamurowanego okna?

cinek85
27-08-2010, 10:26
pogadaj z pilavem, może Ci coś doradzi. koło niego jest fajna kamienica, ale jak ostatnio (ze 3 lata temu :P) tam byliśmy to się jakiś pier* cieć przyczepił i $$ chciał.

doktor
27-08-2010, 11:38
Sprobuj może w łazienkach się*zgodzą (nie w samym pałacu, ale może np. w starej pomarańczarni), Może jakaś miejscówka w Pajacu Kultury (w sumie duży jest, można się gdzieś zgubić). Arkady Kubickiego - duża przestrzeń ładnie zaaranżowana, tylko pewnie trzeba by jakąś zgodę uzyskać

credka
27-08-2010, 15:21
Jeśli interesuje Cię klatka schodowa w kamienicy na śródmieściu, mogę pomóc wejść. Goście (zwykle fotograficy) planują w niej zdjęcia, tak się wszystkim podoba ;)

shaddixx
27-08-2010, 22:27
TAK TAK TAK!

Poprosze o adresik, w miare mozliwości podjade jutro wieczorem w celu oględzin:)

poprosze numerek na pw:)

ryszkut
29-08-2010, 01:07
moja klatka schodowa to totalny grandż. obdrapana i ohydna, ale teraz taka moda w ślubniakach. na woli, powiedzmy 5min od centrum. nie powinno być żadnych problemów.
to dość charakterystyczne miejsce w okolicy ;) jak coś to pisz