shaddixx
27-08-2010, 10:10
Słuchajcie, mam pytanko. W niedziele mam plener ślubny już ugadany od 3 tygodni. Wszystko miałem zaplanowane do dzisiaj kiedy to prognozy pogody nie sa zbyt optymistyczne. Potrzebuje na szybkości zorganizować jakieś miejsce pod dachem. Kamieniczka na pradze, jakieś podwórko z daszkiem. Coś żeby część pleneru się odbyła jeżeli pogoda się nie zmieni.
Nie bardzo mam jak poszukać nowych miejsc, tam gdzie już byłem będzie pełno żuli bo będą skryci przed deszczem, inną moja miejscówkę wyburzyli.
Dzisiaj mam już zaplanowane zdjęcia do wieczora, jutro też mam zdjęcia w studio. Za cholerę nie mam jak się wybrać i pojechać po "praszce".
Ktoś poradzi gdzie na tak zwanego pewniaka mogę pojechać w niedziele i nie zastać zamurowanego okna?
Nie bardzo mam jak poszukać nowych miejsc, tam gdzie już byłem będzie pełno żuli bo będą skryci przed deszczem, inną moja miejscówkę wyburzyli.
Dzisiaj mam już zaplanowane zdjęcia do wieczora, jutro też mam zdjęcia w studio. Za cholerę nie mam jak się wybrać i pojechać po "praszce".
Ktoś poradzi gdzie na tak zwanego pewniaka mogę pojechać w niedziele i nie zastać zamurowanego okna?